23948sdkhjf

En opvaskemaskine må der til

En opvaskemaskine er nærmest ikke til at undvære, når først du er blevet vant til at have en i køkkenet. Det gælder både hjemme i det private køkken, på arbejdspladsen og i det helt store erhvervskøkken. Sådan en maskine giver dig tid til meget andet, og så er den virkelig bekvem at have.

Opvaskemaskiner findes i forskellige varianter, og det giver naturligvis bedst mening at have en, der passer mest optimalt til jeres behov. Valget af maskine kan afhænge af antallet af personer i husstanden eller på arbejdspladsen. Er der tale om et storkøkken eller et sted, hvor der virkelig er gang i opvasken, så skal opvaskemaskinen matche det.

Der findes opvaskemaskiner til ethvert behov

Uanset hvor stor en opvask du har i løbet af en dag, så kan du få en opvaskemaskine, der passer til behovet,” bekræfter Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af Hvidevareshoppen.dk mens hun viser rundt på det store lager, med de mange forskellige billige opvaskemaskiner på tilbud, klik her.

Den lille familie kan for eksempel klare sig fint med en smal model, som ikke optager så meget plads i køkkenet. Den bruger heller ikke helt så meget energi som en maskine i standardstørrelse,” fortæller hun, mens hun åbner lågen i den smalle model på 45 cm.

De mest populære opvaskemaskiner er en standardmodel, der kan rumme ca. 15 kuverters opvask ad gangen,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard videre. ”Flere og flere vælger at få installeret en integreret opvaskemaskine, hvor du selv kan sætte en låge på fronten, der matcher resten af køkkenlågerne.”

Den indbyggede opvaskemaskine er den mest solgte

En stor andel af kunder vælger en indbygget opvaskemaskine, som kan placeres under køkkenbordet. ”Det er den mest praktiske placering, og så får du gemt alle rør og slanger inde bagved. Det betyder, at du slet ikke bliver forstyrret synsmæssigt af dem,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard videre.

I forhold til det støjmæssige, så lægger det også en dæmper på, at der bliver sat en ekstra låge på fronten, og at alle rør er skjulte,” slutter hun.

Betyder det med støjen meget for dig, så er det muligt at gå efter en maskine, der har et lavt støjniveau. I forhold til det energimæssige, så er der meget at spare, hvis du går efter en opvaskemaskine med en god energiklasse-placering.

Alt i alt så er det muligt at få installeret en opvaskemaskine, der matcher det pågældende behov. Det gælder både for en standardopvaskemaskine til indbygning, en bordmodel, en smal model eller en industrimaskine.

Send til en kollega

0.031