23948sdkhjf

Nordjysk isoleringsfirma har ekstra travlt for tiden

De voldsomme stigninger på olie og gas har fået masser af boligejere til at opgradere deres isolering. Det har givet ekstra travlhed hos det den nordjyske isoleringsfirma DN Isolering, som anvender miljøvenlig papirisolering til at isolere med.

Mange nordjyske familier har svært ved at rumme den seneste tids kraftige stigninger på olie og gas i deres privatøkonomi. Derfor satser flere nordjyder sparepengene på at få efterisoleret for at holde varmeudgifterne i skak.

Det har givet travlhed hos Dennis Nielsen, som driver firmaet DN Isolering, som bruger papirisolering til isoleringsopgaver i hele Nordjylland. Populære isoleringsopgaver er blandt andet isolering af loft, skunk samt hulmursisolering. Især hulmursisolering i Aalborg er DN Isolering ofte ud

Papiruld er godt for støjniveauet

Efterisolering med papiruld er ikke kun godt for økonomien. Det er også en god og miljøvenlig måde at dæmpe larmen i dit hjem på.

For papiruld er nemlig støjreducerende og mindsker lydene i din bolig, så hverdagsstøjen ikke går lige så let gennem vægge og etageadskillelser.

Det kan være en befrielse, hvor du har en hjemmeboende teenager med trang til høj musik,” griner Dennis Nielsen fra DN Isolering.

Af samme grund er papiruldsisolering også en fordel i ældre udlejningsejendomme. Derved kan der undgås klager over støj fra naboer og over- eller underboer.

Det miljøvenlige valg

Papiruld er fremstillet af genbrugsmaterialer, som f.eks. gamle aviser. Det er en fremragende måde at genbruge materialerne på, og så kræver det ikke lige høje varmegrader at producere. Det gør produktionen meget mere miljøvenlig, samtidig med at det er med til at gøre papiruld billigere end mineraluld,” fortæller Dennis Nielsen.

Samtidig er papirisolering også mindre støvende at arbejde med, og giver ikke medarbejderne de samme gener som mineraluldsprodukter.

Endelig tager det kun en fjerdedel af den tid, det tager at isolere med mineraluld. For papiruld er et granulat, der pustes ind. Derfor kan det også nemt komme ind overalt – selv i skunken og andre små hulrum – og så skal det ikke skæres til. Det reducerer samtidig risikoen for kuldebroer – og kunderne bliver så glade, når de får regningen,” slutter Dennis Nielsen fra DN Isolering.

Samme isoleringsevne som mineraluld

Men vigtigst er selvfølgelig den besparelse, som du opnår ved en efterisolering. Det er jo den, som skal tjene udgiften til efterisoleringen hjem igen.

Det går stærkt. For dels er papiruld isolering som sagt billigere, og dels er isoleringsevnen lige så god som tilsvarende mineraluldsprodukter. Og stik imod hvad mange tror, er papiruld ikke brandfarligt, fordi det er behandlet med et brandhæmmende materiale, som ikke er miljøfarligt.

Så der er rigtig mange gode grunde til, at du skal vælge papirisolering, hvis du vil holde din varmeregning i ro på trods af de voldsomt stigende olie- og gaspriser.

Send til en kollega

0.032