23948sdkhjf

Få hjælp af dygtige Amazoneksperter

Denne artikel er sponsoreret af wemarket.dk

Synes du, at salg digitalt er svært? Det kan være, du har en fysisk butik, og at du egentlig helst bare ville holde det til det. Det er bare i dag sådan, at langt størstedelen af salg reelt set foregår online, så hvis du vil øge dine chancer for succesfuldt salg, er du nødt til at rykke din platform med online.

Hvis du ikke har det helt store behov for selv at oprette et website eller en online shop, kan du overveje i stedet at sælge på Amazon. Her er tale om en salgsplatform, hvor alt det logistiske allerede er ordnet – du kan endda vælge at benytte dig af Amazon Seller Central, hvor dine varer ligger på et centrallager og sendes ud af Amazonansatte, så du selv slipper for det.

Hvordan sælger man på Amazon?

Til gengæld kan det være svært at finde rundt i, hvordan man bedst sælger på Amazon. Her kan det være en fordel at henvende sig til et marketingbureau, der har adskillige Amazon eksperter siddende. Ved at samarbejde med en Amazonkonsulent kan du blive rådgivet til, hvordan din shop på Amazon skal bygges op, og hvordan du bedst muligt opnår en chance for succes på siden.

Det kan være mange forskellige ting, I skal gennemgå. Har du for eksempel overvejet betalt annoncering? Du kender garanteret godt til det fra Amazon eller andre platforme – når du søger på et produkt, vil de første annoncer typisk være et resultat af betalt annoncering. Det kan du også benytte dig af, hvis du gerne vil først i køen om de gode kunder.

Få hjælp til opbygningen af annoncer

Annoncerne på Amazon og andre salgsplatforme skal gerne være opbygget, så de møder de kriterier, algoritmerne stiller. Det betyder blandt andet, at du skal være specifik, beskrivende, have gode produktfotos og gerne også en svarrate, der siger, at du er god til at besvare henvendelser fra brugere med spørgsmål.

Netop disse ting er noget af det, Amazonkonsulenterne er vant til at sidde og arbejde med, og det betyder for dig, at du kan få udarbejdet annoncer, der virkelig kan hjælpe dig på vej mod et bedre salg. Du skal huske på, at du står som ene sælger blandt mange, der måske har lignende produkter, og så handler det om at komme forrest, så det er dig, der kommer til at opnå en god konverteringsrate, hvor du præsterer at gøre brugere og besøgende til dine kunder i webshoppen.

Send til en kollega

0.031