23948sdkhjf

Europalle mål - lær om de forskellige størrelser

Denne artikel er sponsoreret af lcemballage.dk

Ud af de mange praktiske opbevaringsmuligheder i træ, som du kan få, er europaller muligvis de mest praktiske. Med dem har du mulighed for at både at opbevare og transportere mange forskellige slags produkter. Men det kræver først og fremmest, at du finder det rette europalle mål til netop dit produkt. Det kan du læse, hvordan du gør, i det følgende.

Husk også, at du altid finder et stort udvalg af europaller hos LC Emballage. Uanset hvilket europalle mål du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde det blandt deres sortiment. De tilbyder nemlig også specialdesignede paller, så du kan få det perfekte europalle mål.

Mål produktet

Når du gerne vil finde det perfekte europalle mål, skal du naturligvis tage afsæt i produktet. Sagt med andre ord skal du måle både længde, bredde og højde på det produkt, som du gerne vil placere på europallen. Kun på den måde kan du finde det rette europalle mål.

Som standard er en europalle 800x1200mm. Men der findes naturligvis også andre mål – herunder også de skræddersyede. Du kan finde både nye og brugte EUR engangspaller 800 x 1200 mm hos LC Emballage.

Overvej belastningskapacitet

Det er også vigtigt, at du overvejer belastningskapaciteten, når du skal vælge de rette europaller. Det rette europalle mål rækker nemlig kun så langt, hvis ikke belastningskapaciteten er i orden. Derfor er det vigtigt, at du holder dit produkts øje for mål, når du skal vælge det rette europalle mål.

Med andre ord skal du sørge for, at pallerne også kan holde til dit produkts samlede vægt. Husk også at medregner emballagens vægt, når du tjekker belastningskapaciteten. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser senere i processen.

Optimer i forhold til transport og opbevaring

Under udvælgelsen af de rette europalle mål hos LC Emballage, er det også vigtigt, at du holder formålet for øje. Med andre ord bør du vælge paller, der egner sig til dit formål. Uanset om det så er transport eller opbevaring.

I begge tilfælde er det nemlig en fordel med en størrelse, der lader dig udnytte pladsen effektivt. Det gælder både pladsen på dit lager, såvel som pladsen i din transportvogn.

Derfor er det også anbefalingsværdigt at vælge så lille og let en europalle som muligt – naturligvis med øje for, at den skal kunne bære dit produkt.

Send til en kollega

0.032