23948sdkhjf

Forbind produktion, lager og kontor med det rigtige virksomhedsnetværk

I møbelbranchen såvel som andre produktions- og handelsvirksomheder er det afgørende at have et stabilt og effektivt virksomhedsnetværk, der forbinder produktion, lager og kontorlokaler. Det er en god idé at nøjes med ét netværk på tværs af lokationer for at sikre glidende processer i produktion, logistik og kommunikation og for at mindske administrationen.

Hold styr på lager, forsendelser og kommunikation

Internet Connect er en netværksløsning, særligt til producenter og forhandlere. Ved at forbinde produktion og kontorer, giver det virksomhederne mulighed for at holde al data og onlineaktivitet på ét netværk på tværs af afdelinger. Internet Connect sikrer desuden en høj ydeevne, prioritering af trafik og sikker dataoverførsel. Med mulighed for dynamisk allokering af båndbredde, kan du maksimere din netværkskapacitet fra lokation til lokation. Internet Connect kan tilpasses og skaleres efter jeres behov, så I undgår spil, hvilket gør det til en værdifuld og langsigtet investering.

Internet Connect passer godt på jeres data

Internet Connect er skabt med sikkerhed som en høj prioritet. Der er indbygget sikkerhedsforanstaltninger, som giver en pålidelig og beskyttet forbindelse. Det er et godt fundament for virksomhedens IT-sikkerhed, der er vigtigere end nogensinde, taget den nuværende verdenssituation og øgede cybertrussel i betragtning.

Den indbyggede sikkerhed dækker både jeres kommunikationskanaler, og overførte data og gør det sværere for it-kriminelle at få adgang til jeres systemer.

Få en skræddersyet løsning til jeres behov

Internet Connect fås alene eller som en del af ConnectMore-løsningen, som samler internet og kommunikation, og kan bruges i hele Norden. Det er op til dig. Ønsker du at vide mere, så kontakt Telenor Erhvervs eksperter, der står klar til at rådgive dig og finde den rigtige løsning for din virksomhed.

Send til en kollega

0.033