23948sdkhjf

Beskyt din virksomhed imod indbrud

Tyveri er noget af det værste som kan ramme en virksomhed. Én ting er, at I kan miste vigtigt udstyr og værdifulde varer. Noget andet er den utryghed, som kan påvirke dine ansatte. Læs mere om tyverisikring her.

Hegn

Enhver barriere kan virke afskrækkende på tyve. Derfor er det en god idé at have et hegn oprejst rundt om hele virksomheden. Det forhindrer tyvene i at parkere en bil tæt på virksomheden og tvinger dem i stedet til at slæbe tyvekoster på egen hold. Du kan vælge et helt almindeligt trådhegn, men et støjhegn giver samme beskyttelse og dæmper samtidig lyden fra bilerne, hvis virksomheden ligger tæt på en trafikeret vej.    

Låse

Nogle gange kan noget så simpelt som en lås forhindre et røveri. Tyve foretrækker et let bytte og hvis de ikke har medbragt et værktøj, som kan åbne låsen eller klippe den over, giver de ofte op. Derfor kan du med fordel installere låse i alle indgange. Hvis udsigten til at have en masse nøgler i omløb, kan du vælge en elektronisk lås. Så kan dine medarbejdere bare skrive en kode i stedet. 

Vagtservice

De fleste tyverier foregår om natten, hvor der ikke er folk til stede hos virksomheden. Men i stedet for at give tyvene frit spil om natten, kan du alliere dig med erfarne og kompetente vagtmænd, som hurtigt kan komme ud til din virksomhed, hvis der lyder en alarm. Så kan de tjekke situationen ud og eventuelt tilkalde politiet hvis der er brug for det. Det kan give en vigtig fordel i jagten på at fange tyvene og få jeres ting tilbage igen.

Overvågning

Overvågning på virksomheden præmisser kan fungere som afskrækkelse for tyve, da de risikerer at blive identificeret. Det hjælper også politiet gevaldigt, når der skal efterforskes. Du kan f.eks. have kameraer ved diverse indgange, så du kan se hvem der er kommet ind og ud i løbet af dagen.

IT-tyveri

I takt med at virksomheder er blevet mere og mere digitaliserede, foregår mange tyverier ikke længere fysisk, men er i stedet skiftet over i den digitale verden. Du har måske allerede hørt om tilfælde hvor hackere har tilegnet sig fortrolige oplysninger om kunder eller holder virksomheden fra at tilgå sine egne data. Kun efter at en løsesum er blevet betalt, kan virksomheden få sit data tilbage. For at indgå dette, er det en god idé at rådføre sig med eksperter i IT-sikkerhed, som kan hjælpe din virksomhed med at undgå hackerangreb. 

Send til en kollega

0.015