23948sdkhjf

Gå smart og praktisk klædt på jobbet med arbejdsshorts

Er du også én af dem som holder af at gå med arbejdsshorts når varmen rammer? Disse giver en højere bevægelighed samtidig med at de er meget praktiske.

Du kan købe komfortable og professionelle arbejdsshorts fra Engelbert Strauss. Disse er fremragende til flere forskellige brancher og formål - uanset om det er murere, husbyggere, industrimedarbejdere eller arbejdere i træbranchen.

De fleste arbejdsbukser er designet med plads til både mobil, nøgler og ikke mindst arbejdsværktøjet. Dette gør således, at du altid har det vigtigste værktøj på dig og du ikke skal løbe frem og tilbage til arbejdsbilen.

Forskellige typer af arbejdsbukser
Det er ikke kun på arbejdspladsen, at du kan iklæde dig arbejdsshorts. Det kan også være hvis du skal i gang med dit eget husbyggeri eller andre store såvel som små projekter derhjemme i garagen fx maling af havemøbler eller arbejde i træ.

Er du nysgerrig på hvilke type arbejdsbukser der findes? Så læs med herunder, der vil uden tvivl være et par, som matcher dine behov.

·        Arbejdsshorts – den korte model, som er perfekt til sommerhalvåret.

·        Piratbukser – disse er en smule længere end de almindelige shorts.

·        Overalls – disse er især gode til husbyggere, da et større område er beskyttet.

Fælles for alle er at de beskytter, giver en høj bærekomfort og har mange nyttige funktioner. Desuden findes der naturligvis også de almindelige arbejdsbukser samt advarselsbukser. Sidstnævnte som giver en høj synlighed i industrien og på byggepladsen. Er du i tvivl om hvilket arbejdstøj, som du skal vælge? Så læs med her.

Hav øje på den høje komfort
Arbejdsbukser samt arbejdsshorts er højst sandsynlig nogle, som du skal bære mange timer i streg. Derfor er det også vigtigt, at de er af god kvalitet. Her kan det fx være en fordel at vælge et par af let og åndbart materiale.

Men hvad er det som gør arbejdsshortsene så komfortable og robuste? Dette kan eksempelvis være strech og stof, som er ekstra slidstærkt samtidig med at det er behageligt, at bevæge sig rundt i. Derudover er mange fremstillet med dobbeltsyninger, som gør dem ekstra slidstærke.

Prøv nogle anderledes arbejdsshorts
Hvem har sagt at arbejdsshort skal være kedelige og ensfarvet? I Engelbert Strauss sortiment finder du alt fra sorte arbejdsshorts til et par orange med et camouflage-look. Derudover kan du også vælge med et par robuste fløjlsshorts eller denimjeans.  Ikke nok med at arbejdsshortsene er komfortable så er de også æstetiske flotte.

 

Send til en kollega

0.016