23948sdkhjf

Nyt træbord til værkstedet? Design og bestil dit drømmebord

Går du ikke på kompromis med noget aspekt af et møbels design? Du er måske typen, der siger nej til et dansk designermøbel, hvis polstringen er det forkerte tekstil?

Eller typen som fravælger en fin kommode i mahogni, fordi hylderne sidder for tæt? Hvor du i ”gamle dage” enten måtte stille dig tilfreds med et uperfekt møbel eller betale kassen for et skræddersyet, har du nu andre muligheder.

Dit drømmebord kan skræddersys hos en snedker
Svært er det altså ikke at finde virksomheder, der tilbyder at stykke et helt nyt møbel til dit værksted sammen til en fornuftig pris ud fra dine ønsker til fx træsort, længde, bredde og ben. Sådanne tilbud møder du naturligt nok hos en snedker, der har taget skridtet ind i den digitale tidsalder og skabt en online løsning, hvor du kan designe og bestille et møbel. Byg dit eget drømme bord – for eksempel.

Få et spisebord i træ til værkstedets køkken efter dine ønsker
Hvis du skulle være interesseret i sildebensborde, er det på links som det ovenfor nemt at finde og så designe dit eget. Fx kan det være, du gerne vil have valget mellem mørkt og lyst træ alt efter det tema, du har kørende ift. indretning på værkstedet. Om du ønsker smalle eller brede stave, har du måske en holdning til, da smalle stave selvfølgelig virker mindre rustikke end de bredere af slagsen.

Bliv derfor snildt sikker på, du vælger det bord, der passer bedst ind i dit køkken eller pauserum.

Stil dig ikke tilfreds med begrænsede udvalg
Nu er det selvfølgelig kun ved visse møbler, at du billigt kan få ét skruet sammen efter egne ønsker, og søger du fx et hæve-sænkebord med bestemte mål, bordplade eller farve, skal du måske gå på jagt. Snedkere er dog velbevandrede, hvad angår at have udvalg i møbler, der imødekommer vidt forskellige smage. Stil dig derfor ikke tilfreds med to-tre valgmuligheder – find en snedker med flere.

Bruger snedkeren FSC-certificeret træ til sine møbler?
Når du vælger møbler fra snedkere, kan du skele til, hvor træet er kommet fra. Mange snedkere er nemlig begyndt at konkurrere på bæredygtighed, når det kommer til det træ, de arbejder med. Der findes internationale certificeringsordninger som FSC, der er din garant for, at fældning af træer er sket uden rovdrift på natur. Vil du købe nyt bord med god samvittighed, så vær obs på certificering.

Send til en kollega

0.031