23948sdkhjf

Hvilket materiale og farve skal jeg vælge til hoveddøren?

Din hoveddør er noget af det første man ser og har indflydelse på hele husets udtryk. Når du vælger døre, f.eks. en sort hoveddør/hoveddøre i plast skal du have flere ting med i overvejelserne. Hvilket materiale skal den være lavet af?

Hvilken farve og model? Og hvilken løsning med det rigtige udtryk giver den bedst mulige isolering?

Hos Sparvinduer kan du finde den helt rigtige løsning med hjælp fra professionelle. Søger du et minimalistisk look, hvor en hvid dør eller f.eks. en sort hoveddør i plast passer ind? Har du bestemte fyldninger i tankerne, og vil du gerne spare mest muligt på varmeregningen? Sparvinduer har et væld af løsninger og muligheder for kombinationer, som kan tilpasses dit hus.

Stort udvalg af modeller
Sparvinduer forhandler et stort udvalg af yderdøre. Om det er en pladedør til dit hjem, en halvdør, som man kender det fra stalde, til dit sommerhus eller en terrassedør, der lysner stuen op, så har vi dit behov dækket.

Det kan være fristende at vælge den første dør, man falder for, fordi den måske har dét udtryk, du leder efter. Men det kan betale sig at overveje dørens funktioner, f.eks. når det kommer til lys og isolering. Hvis din hoveddør fører ind til en entré, som er mørk, kan det være fordelagtigt at gå med en dør med sidepartier, der lader mere lys trænge ind.

Døre og vinduers isolering eller manglen på samme har også stor effekt på varmeregningen. Derfor har det stor betydning, at man får en dør der isolerer bedst muligt og sørger for at varmen holdes indenfor. Men det skal ikke afholde dig fra at vælge en sort hoveddør/hoveddøre i plast, hvis det er den slags, du behager.

Tilpassede farver og materialer
Er du mere til det klassiske udtryk med en dør i træ eller en dør i plast, der kræver mindre vedligeholdelse? Med diverse materialer og farver kan du tilpasse din dør, så den falder i god jord både hvad angår smag og funktion. Skulle det være en sort hoveddør/hoveddøre i plast finder Sparvinduer gerne denne løsning til dig.

Der er meget højt til loftet hos Sparvinduer – du kan ikke blot vælge forskellige modeller, men også forskellige materialer og de har alle deres egne fordele. PVC (plastdøre) er utroligt praktiske, fordi de ikke kræver meget af dig. Den er ligesom den nye elev i klassen – den moderne dør, som er populær med god grund.

Trædøre har en vis charme over sig og fås i høj trækvalitet, som er holdbart. Eftersom træ er et naturligt materiale, kan det også være med til skabe et bedre indeklima i hjemmet. Det er også muligt at kombinere træ med aluminium, som fusionerer de to materialers fordelagtige egenskaber. Det kan også gøre døren mere modstandsdygtig mod vind og vejr.

Besøg Sparvinduer.dk og se frem til høj service og vejledning til valg af den rigtige dørløsning for dig.

Send til en kollega

0.031