23948sdkhjf

Tre boligtrends du bør kende

Tidsløse designs, bæredygtighed og naturlighed er tre kendetegn for dette års boligtrends.

Dette indhold er sponsoreret.

Det skal ikke længere være prangende farver som fylder de danske hjem, men derimod er naturlige farver som brun, beige og mørkegrøn et hit i de danske boliger. Verdenssituationen har også sat sit præg på indretning og interiør i form af gør-det-selv-projekter: ikea-hacks og fliseborde er blot nogle af de få trends, som har vundet indpas hos ikke kun danskerne, men også i resten af verden. Denne artikel vil give dig tre boligtrends i 2021 som du bør kende - måske du finder inspiration til indretningen? 

Tidsløse designs

De seneste par år har der været stor fokus på klimaet, bæredygitghed og overforbrug. Derfor er mange begyndt at købe både møbler, sko og tøj efter holdbarhed og ikke hvad der er “in”. Holdbarhed handler ikke kun om kvaliteten, men også om designet og farven. Derfor er det også de jordnære, naturlige farver som vinder indpas hos danskerne: det er tidsløst og går aldrig af mode. Skal man holde sig til det jordnære og det naturlige, er plankeborde også en god investering, hvis man skal følge med i dette års trends: det er både tidsløst og er af god kvalitet. Hos Raw Circle kan du finde rustikke plankeborde i forskellige træsorter, hvor du selv kan være med til at bestemme design af bordet. Mange af bordene er også fremstillet af bæredygtige byggematerialer - win win! 

Ifølge trenden kan det altså betale sig at investere i sine møbler, frem for bare at købe nyt hele tiden. På længere sigt er det både billigere og miljøvenligt - og så får du et produkt hvor kvaliteten er i orden. Det gælder bare om at gå efter tidsløse farver og designs: så er du altid “med på moden”. 

Gør-det-selv

Der findes ikke noget bedre end at vågne op i en seng man selv har bygget, eller sætte sine bøger i sin nybyggede reol. Gør-det-selv projekter er oftest billige og så er det et sjovt projekt man kan give sig i kast med i weekenden. Der findes et hav af gør-det-selv guides på nettet, så det er bare om at finde værktøjskassen frem og komme i gang. 

Frem med det rustikke 

Hvis vi skal holde os til det jordnære og naturlige, så er det rustikke look en sikker vinder. Her er det for eksempel de rustikke keramiktallerkener og keramikkopper du skal finde frem - enten som udstilling i et vitrineskab eller brug dem, når du får gæster. Ofte har rustikt keramik ikke den samme skarpe form som dine almindelige tallerkener har, hvilket kan give dem et organisk look, som passer meget godt med det naturlige og jordnære. 

Send til en kollega

0.078