23948sdkhjf

Harald Nyborg holder dig tør og varm

Uanset årstiden er Harald Nyborg der for dig. Om det er indendørs eller udendørs, et møbel der skal slibes, en pære der skal erstattes eller græs der skal klippe, så kan Harald Nyborg dække dit behov.

Vi har sågar regnfrakker i god kvalitet der kan dække dig til, så du slipper for at blive våd i det utilregnelige danske vejr.

Hos Harald Nyborg kan du finde værktøjet til at bygge, svejse eller slibe, men du kan også finde cykler, campingudstyr og havetilbehør. Der er noget til at behage enhver byggemands hjerte eller aktive persons behov.

Bredt udvalg
Fra de små skruer til kabler og murerartikler, kan du finde lige det du har brug for hos Harald Nyborg. Står du f.eks. og skal male stakittet eller bygge et skur i haven, så kan du finde al udstyret hos os.

Mange par kan godt lide at stå i haven og arbejde sammen. Det siger meget om et parforhold, at man kan arbejde sammen, og hos Harald Nyborg kan du få det helt rigtige værktøjer til den slags, helt bogstaveligt. Der findes intet, der lapper sammen som godt samarbejde, og har du noget, du skal have fikset, så finder du løsningen her.     

Sommeren er også lige om hjørnet og det betyder grillfest og hygge med familie og venner. Måske har du ikke noget at underholde gæsterne med, men heldigvis kan du også finde diverse udstyr til udendørs leg. Sandkasser og gynger er måske mere til børnenes smag, men forældrene kan også hoppe med i vores trampoliner.

Hold dig tør, mand!
Før sol kommer regnen – og i Danmark kommer den selv om solen skinner. Derfor burde et praktisk regnsæt være allemandseje. Regnsæt til herre er især praktisk for manden der bare ikke kan lade være med at opholde sig udenfor.

Intet vejr skal holde dig fra at dyrke din have, dyrke motion eller din fiskehobby. Der er heldigvis en løsning på det med vores regnsæt eller praktisk regnslag. Så kan du selv bestemme, hvor lang tid du vil stå i haven, i stedet for at lade vejret bestemme det for dig.

Man plejer at sige, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det betyder, at det for dig handler om at finde noget tøj, der matcher vejret, som det er lige nu. Ellers må du bare blive indendørs. Så er det lidt sjovere at klæde sig på til vejret, så man kan nyde den friske luft, når man fisker eller arbejder. 

Vores regnsæt findes i forskellige farver, typer og størrelser. Bl.a. kan du finde regnsættet som er utrolig let i vægt, så man ikke føler sig tynget i regnen. Den er også åndbar og selvfølgelig vandtæt, og med en fleksibel pasform og hætte kan du frit bevæge dig rundt og fortsætte arbejdet.

Send til en kollega

0.016