23948sdkhjf

Du kan øge firmaets sikkerhed med elektronisk adgangskontrol

For virksomheder har de gammeldags, mekaniske låsecylindre til alle tider givet udfordringer, da de fører sikkerhedsmæssige problematikker med sig. Kan du fx stole på, at medarbejdere ikke laver en kopi af deres nøgle, så de efter at have fået sparket kan låse sig ind i firmaet og smadre eller stjæle ting som hævn? Og bliver en nøgle tabt, kan du så stole på, ingen med slette hensigter bruger den?

Elektronisk sikring med NOX adgangskontrol

Nej og nej – det er de to svar. I dag findes der et alternativ til de mekaniske låsecylindre, og det er elektroniske låse, fx NOX adgangskontrol – evt. integreret med en NOX alarm. Begge dele fremstilles selvfølgelig af NOX Systems. Med sådan et system er det ikke via klassiske nøgler, at folk låser sig ind i firmaet. Det bliver i stedet via fx nøglebrikker, hvis adgang til bygningen du hurtigt kan fjerne.

Fjern nøglebrikkers adgang på farten

Det vil sige, at finder en medarbejder ud af, at han eller hun har tabt sin nøglebrik et sted, så kan du hurtigt slå medarbejderens nøglebrik op og fjerne dens adgang – uden at andre end medarbejderen behøver få udstedt en ny nøglebrik. Virksomheden SALTO Systems er faktisk begyndt at lave mere miljøvenlige nøglebrikker, der består af mere bæredygtige materialer end plastik, bl.a. træ og papir.

Foretrækker du adgangskoder i stedet?

Selvfølgelig behøver det ikke kun være med nøglebrikker, at elektroniske låse kan åbnes. Måske var det at foretrække, at du i stedet gav ansatte adgangskoder, de skulle bruge for at komme ind. Eller måske var det bedre med en app på deres smartphone, de kan finde frem for at låse op. Men er du bange for at miste overblik over, hvem og hvor mange forskellige folk som du har givet adgang til?

Se, hvem der har låst sig ind

NOX adgangskontrol kan du få en hændelseslog til, der gør det muligt for dig at se over en million hændelser. Er du i tvivl om, hvem der har gjort brug af en kode, app og nøglebrik for at låse sig ind i virksomheden, kan du altså hurtigt slå de seneste hændelser op. Du mister aldrig muligheden for at se, hvem der har låst sig ind – eller i hvert fald hvis medarbejderes koder, apps osv. er blevet brugt.

Vil du sikre din virksomhed, så kan du overveje at få et system med elektronisk adgangskontrol.

Send til en kollega

0.032