23948sdkhjf

Vælg den rigtige leverandør

Når vi taler om nybyggerier, så handler det i nyere tid meget om at skille sig ud fra mængden med et innovativt og bæredygtigt design i byggeriet.

Det stiller nogle krav til valg af materialer, og for at honorere disse krav, er det vigtigt at finde de rigtige leverandører til det pågældende byggeri. For ét er at levere et innovativt og kreativt byggeri, et andet er at udføre byggeriet i materialer, der tilgodeser miljøet og bæredygtighedsprincipperne, uanset hvilke man lægger til grund. 

Tagpap er lig med muligheder
Tagpap er et af de materialer, der i stigende grad anvendes, netop fordi materialet rummer muligheder for at få den fornødne kreativitet og innovation ind i byggeriet. Men hvor finder man så de leverandører, der kan levere varen? 

Phønix Tag Materialer har sammen med Rambøll udarbejdet en DGNB-dokumentation, der gør det let af få alle produktdata til et DGNB-certificeret byggeri. Og virksomheden har også oprettet alle deres produkter i Byggevaredatabasen, så det er nemt at benytte produkterne i Svanemærket byggeri. Virksomheden har også sin egen EPD fra vugge til grav. EPD’en viser hvor meget CO2 virksomheden udleder når den producerer, installere og bortskaffer tagpap. 

Totaløkonomien vigtig
Så hvad enten du skal levere et Svanemærket byggeri, eller du vil anvende DGNB som rettesnor, så har Phønix Tag Materialer løsninger, der matcher selv de strengeste krav.

Det handler jo ikke blot om at vælge de rigtige produkter, men der er også en totaløkonomi at tage i betragtning. Byggeriet skal holde i mange år, og fortsat leve op til de gængsen krav. Totaløkonomiske beregninger indebærer i dag også en stillingtagen til bæredygtighed. 

Styr på bæredygtigheden
Så når du næste gang skal vælge en leverandør til dit tagpaptag, så er det en fordel at vælge nogen, der har styr på bæredygtigheden. Phønix Tag Materialer er en af de danske producenter og leverandører, der kan rådgive dig til den rigtige løsning, så dit byggeri står skarpt, både innovativt og bæredygtighedsmæssigt.

Der er store fordele ved at vælge partnere, der har været i gamet i mange år, men som har gennemgået en dynamisk udvikling når det gælder innovation, design, og produktudvikling, samt har styr på de konstruktionsmæssige muligheder.

Send til en kollega

0.035