23948sdkhjf

Her er trægulvet, du går drømmer om

70’erne havde de gule murstensvillaer. 80’erne havde de vilde fester. 90’erne fik computeren. 00’erne blev tiden for pop og hiphop. 10'erne var en omgang konfetti. Men 20’erne har en tydelig tendens.

Stilren indretning, og med Dansk Trægulv går du altså ikke galt i byen. Følelsen af at træde ud på et lækkert trægulv i bare tæer eller strømpesokker er helt unik. Et trægulv er ikke bare et gulv, det er levende og kræver pleje og pasning, så det fremstår flot og funktionelt i mange år. Læs bare med her.

Vejen til den gode beslutning

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have smukt trægulv, så kan det virke som lidt en jungle at finde rundt i mange af de forskellige typer af gulve. Først, kan du overveje, hvilken sort af træ du gerne vil have. Skal det være smuk lærk, eg, bøg eller måske noget helt fjerde? Herefter kan du beslutte dig for om det skal være olieret, matlakeret eller måske endda malet? Når du er kommet så langt, så ved du måske også, hvilket mønster dine planker skal ligge i. Det kan være, at de skal ligge i et flettet sildebensmønster eller på rad og række? Så skal du også beslutte dig for, om dine planker skal være massive eller lidt mere tynde i det. Hvis du allerede nu er godt og grundigt forvirret over alle de beslutninger, så skal du ikke blive bekymret. Hos Dansk Trægulv er der masser af rådgivning, vejledning og inspiration at hente. Her har du mange års erfaring samlet på ét sted, både i design, gulvbelægning og idegenerering. Så tøv ikke med at række ud efter hjælp.

Alternativet til trægulv

Men få nu ikke præstationsangst - du behøver hverken håndværkerevner eller at afsætte flere timer ugentligt, for at have et smukt trægulv. Og med det in mente, så behøver du rent faktisk ikke at købe et trægulv, for at det ligner, at du har et trægulv. Dansk Trægulv er specialister i linoleumsgulve, som ligner trægulve på en prik. Forskellen er udover materialet, at du her slipper for meget af den pleje og vedligeholdelse, som det kræver at have et autentisk trægulv. Alligevel får du den flotte overflade af fine planker, og det er højest sandsynligt kun dig selv, som vil kunne mærke forskellen.

Så uanset om du er til autentiske trægulve eller smukke linoleumsgulve, så findes der helt sikkert en god løsning til dig, så din bolig kommer til at fremstå stilren og flot med et smukt gulv.

Send til en kollega

0.047