23948sdkhjf

Kan et inkassofirma hjælpe din møbelvirksomhed?

Driver du en virksomhed, som producerer møbler eller lignende?

Så er dårlige betalere, der ikke betaler deres regninger garanteret det sidste, du har lyst til at bruge din tid på. Der kan naturligvis være tale om uskyldige forglemmelser, men hvis din kunde ikke reagerer på en rykker, er der måske mere på spil. Her kan det være svært at finde ud af, hvad du skal stille op, og derfor kan et inkassofirma være oplagt at hente hjælp fra. 

Vælg det rette inkassofirma
Når det kommer til at vælge inkassofirma, er det alfa og omega at vælge et, som arbejder for en effektiv inddrivelse, og som samtidig tænker i løsningsorienterede og konstruktive baner. Hvis du vil finde et inkassofirma, der gør en dyd ud af netop disse ting, kan du med fordel overveje debtia.dk

Hos Debtia er det nemt at få håndteret dine inkassosager på en hensigtsmæssig måde, der ikke vil påvirke din virksomheds omdømme i en negativ retning. Det betyder altså, at dit omdømme vil være i trygge hænder, når du overlader sagerne til inkassofirmaet. 

Derudover vil inkassofirmaet ruste dig, så du i fremtiden i langt mindre grad vil støde på dårlige betalere, der gør dit arbejdsliv surt. Dette sker, ved at du vil få hjælp til at optimere din rykker- samt fakturaprocedure, så du ikke gang på gang vil ende i en situation med kunder, der ikke betaler deres regninger. 

Bedre udnyttelse af din arbejdstid
En stor fordel ved at lade inkassosagerne være op til et inkassofirma er, at du kan bruge din tid i møbelvirksomheden bedre. Det vil sige, at du kan fokusere på nogle vigtige arbejdsopgaver, som ligger inden for dit kompetenceområde i stedet for at kæmpe med ubetalte regninger og lignende, som hverken interesser dig, og som du heller ikke ved, hvordan du skal håndtere. 

Er det en god løsning for dig?
Hvis du synes, at det lyder relevant for dig og din virksomhed at få et kompetent firma til at stå for dine inkassosager, kan du læse mere på Debtias hjemmeside. Her kan du få en bedre forståelse af tilgangen til behandlingen af inkassosagerne, og du kan se, hvad du som kunde kan gøre for at komme i gang med at oprette sager. 

Hvis du stadig ikke er sikker på, om det er noget for dig, kan du eventuelt booke et møde eller blive ringet op til en uforpligtende samtale for at blive afklaret.

Send til en kollega

0.032