23948sdkhjf

Børnesenge i træ

Fordi at vi ser vores børn hver dag, kan vi nemt blive overrasket, når andre påpeger, hvor store de er blevet på kort tid. De tidspunkter, hvor vi selv virkeligt kan mærke, at vores børn vokser, er når de for eksempelvis vokser ud af deres tøj.

Udskiftningen af barneseng til en juniorseng er endnu en milepæl, og det er meget forskelligt fra barn til barn, hvornår man bør skifte fra barnesenge til en juniorsenge.

Senge man kan leve i
Det kan være svært at gennemskue, hvornår ens barn skal have en juniorseng i stedet for en barneseng. Det kommer nemlig ikke an på alderen, men handler i højere grad om højde og fysisk formåen. En god tommelfingerregel lyder, at man med fordel kan flytte sit barn fra en babyseng til en juniorseng, når barnet begynder at stå op. På dette tidspunkt forsøger dit barn muligvis også at kravle op af babysengen, og kan derfor risikere at komme til skade. Der findes altså ikke noget endegyldigt svar på, hvornår du skal anskaffe dig en juniorseng til dit barn, men for de fleste gælder det for børn omkring tre års alderen.

Når man skal vende sit barn til en ny seng, gælder det om at vælge den helt rigtige. Vælg en juniorseng til dit barn, som dit barn vil elske at bruge tid i om dagen, så dit barn også føler sig tryg i sengen om natten. En Hoppekids BASIC delbar himmelseng har en høj gavl, som man kan pynte med lyskæder eller gardiner, så man kan skabe en hyggeligt lege-hule til sit barn. 

Indretning af juniorsenge
Vi indretter vores hjem for at føle os hjemme. Det gælder ligeledes for vores barns seng, at denne også skal være et attraktivt sted for dem at opholde sig. En Hoppekids IDA-MARIE Juniorseng i grøn kan med fordel indrettes med sengetøj med grålige og mørkeorange nuancer, som komplementerer det grønne stel og virker tiltalende for øjet. Farverne er neddæmpet og virker beroligende samtidigt med, at de lægger op til hygge og leg.

Man kan med fordel have opbevaringskasser med bøger under sengen, så der altid er en bog til godnatlæsningen ved hånden. Med den samme seng i en lavendelfarvet version kan man skabe et hyggeligt univers ved hjælp af puder i forskellige størrelser, og gerne i rosa, lyserøde og grålige farver. Det er muligt at købe en sengehest i samme farver som Hoppekids IDA-MARIE Juniorsenge så et barn, der sover uroligt om natten, ikke risikerer at falde ud over sengekanten. 

Træmøbler er kvalitet og bæredygtighed i hjemmet
Juniorsenge i træ er et rigtigt godt valg, da træmøbler er af god kvalitet og kan, hvis man passer godt på dem, holde i rigtigt mange år. Træmøbler er derfor en bæredygtig løsning til hjemmet, og hvis sengen ikke kan gå i arv, kan materialerne genbruges til andre formål. Ønsker dit barn ikke at sove i sin større søskendes lyserøde seng, kan man desuden sagtens slibe juniorsenge i træ ned og male dem i en ny farve, så næste barn vil elske at lege og sove i sengen mange år fremover.

Send til en kollega

0.096