23948sdkhjf

Lej en båd med Boataround.com

Boataround.com er en platform, der forbinder bådejere med interesserede lejere.

Som bådejer har du mulighed for nemt og bekvemt at udleje din båd og tjene lidt ekstra i de perioder, hvor du ikke selv bruger den. Du er hurtigt i gang med bådudlejning, da du blot skal registreres på siden med oplysninger om din båd, kontaktoplysninger, lokation samt antal både til udlejning.
Er du i den modsatte situation og ønsker at leje en båd til ferien, kan du lige så nemt gennem platformen søge en båd på den ønskede destination og af den ønskede type. Med få klik kan du være i gang med første skridt på en unik rejse. Er du ikke erfaren kaptajn, eller ønsker du bare at holde helt fri på ferien, har du endda mulighed for at leje en båd med skipper. Det kan især være en fordel på ukendt territorium, hvor en lokal kaptajn vil kunne fungere som eminent guide undervejs. Lej en båd og kom af sted allerede i dag.

Bådudlejning med ubegrænsede muligheder
Med destinationer overalt i verden og mere end 12.000 forskellige yachter er bådudlejning gennem Boataround.com med næsten ubegrænsede muligheder.
I Kroatien ligger der mere end 4.000 yachter klar til dit næste eventyr. Med vidunderlige øer, bugter og krystalblåt hav er der ideelle muligheder for at opleve både unik natur og spektakulær kultur.
Er du til gengæld mere til eksotiske oplevelser og landsbyer, der emmer af charme? Så kan det være, du vil holde mere af den tropiske skønhed og utrolige gæstfrihed, du vil møde i Thailand. Landet rummer samtidig rig natur og bemærkelsesværdige kulturoplevelser.
Samtidig med destinationen kan du frit vælge hvilken type yacht, du ønsker at holde ferie på. Er du alene eller sammen med få, kan det være, en hurtig motorbåd er bedste valg. Hvis I skal mange af sted, eller du bare ønsker stor komfort, kan en rummelig katamaran være et bedre valg. Der er frit valg blandt en lang række forskellige typer yachter, så der er én for enhver.

Hvad mener kunderne om Boataround.com
Boataround.com har forbundet ejere og lejere gennem bådudlejning siden 2016. Igennem den periode har de skabt en lang række mindeværdige rejser for mange mennesker verden over.
En overordnet bedømmelse på 5 stjerner på Trustpilot og hele 92 % bedømmelser som fremragende vidner om, at tidligere kunder deler denne opfattelse.
Hos Boataround.com handler det hele overordnet om at skabe unikke oplevelser. Derfor sidder deres kundeservice også klar 7 dage om ugen i en lang række lande, så alle spørgsmål eller bekymringer kan blive mødt og besvaret.

Send til en kollega

0.064