23948sdkhjf

Stil de rette skurvogne an ude på byggepladsen

Hvad skal du skele til ved skurvogne, hvad end du er på jagt efter mandskabsvogne, beboelsesvogne, toiletvogne eller noget helt fjerde? Ude på en byggeplads kan murere, smede og andre håndværkere over en arbejdsdag blive sølet til i sundhedsfarligt skidt, der ikke bør have lov at hvile på huden for længe. Her er det vigtigt, at du i hvert fald har én skurvogn med bruseniche, hvor man kan skylle sig.

Skurvogne skal være nemme at rengøre

Sådan en skurvogn skal også bestå af overflader, der umiddelbart er nemme at rengøre. Det stiller bl.a. krav til, at materialer har uporøse overflader, så skidtet ikke får lov at trænge ned i dem. Og så skal overfladerne også kunne tåle den mængde vand og de kemikalier, man ville bruge i almindelig, daglig rengøring. Heldigvis er mange skurvogne til salg designet til at være meget nemme at rengøre.

Konstruktionen skal holde vejret ude

Det siger sig selv, at skurvogne skal have helstøbt tag, så vand fra nedbør ikke får lov at trænge ind i vognen. De fleste skurvogne er jo trods alt beregnet til, at folk skal kunne befinde sig i dem for ikke at holde pauser eller sove under åben himmel, hvor de ville være udsatte for kedelige vejrlig. Går vogne i stykker, skal de være nemme at servicere. Derfor bør du vælge masseproducerede modeller.

Skaf en masseproduceret skurvogn

For ved masseproducerede modeller går der ikke en masse spildtid med at fremstille reservedele eller importere dem. Så du kan umiddelbart sende din skurvogn til reparation hos en forhandler – evt. den du i sin tid købte skurvognen af. Dermed ikke sagt at skurvogne er så tilbøjelige til at gå i udu, for vogne med varmegalvaniseret stålchassis og et formstøbt glasfibertag er meget pålidelige.

Tænk på indeklimaet i din skurvogn

Inde i en skurvogn skulle der gerne være et godt indeklima. Og det vil bl.a. sige, at belysningen skal være god. Flere skurvogne kan du få med LED-lys, hvilket er en lyskilde kendt for at bruge strømmen effektivt og at give et klart lys, håndværkere bedre kan koncentrere sig i, end når de sidder i lys med et gulligt skær. Og ved valg af skurvogn er det heller ikke dårligt at se på ting som deres ventilation.

Du har meget at have for øje ved valg af skurvogn, men de fleste modeller på markedet er lavet med henblik på umiddelbart at kunne stilles an på byggepladser og imødekomme de ansattes behov dér.

Send til en kollega

0.047