23948sdkhjf

Har du brug for en god spånsuger?

Arbejder du meget med træ på dit hobbyværksted, har du en mindre virksomhed, hvor der er et travlt træværksted eller er dit erhvervsmæssige træværksted af en vis størrelse?

Uanset hvilken dimension dit værksted har, så bør du anskaffe dig en effektiv spånsuger.

Hvad kan en spånsuger?
En spånsuger fungerer faktisk som en meget effektiv støvsuger. Den suger træstumper, spåner og savsmuld væk. Det føres så over i en stor sæk, der kan sammenlignes med en overdimensioneret støvsugerpose.

Den er genial – og nødvendig - hvis du arbejder meget med for eksempel en båndsav, en rundsav, en tykkelseshøvl eller en båndsliber.

Dels får du spånerne af vejen med det samme, og dels skaber du et bedre arbejdsmiljø ved at få støvet suget ud af luften. For at optimere den side af sagen kan du med fordel tilkøbe et finstøvsfilter.

Vælg den rigtige spånsuger
Når du skal vælge imellem de mange spånsugere, der er på markedet, så bør du først og fremmest gøre dig klart, hvor stor en spånsuger, du egentlig har brug for på dit værksted. De fås i et væld af størrelser, og størrelsen og mængden af spånaffald hænger selvfølgelig sammen. Vælg bare ikke en, som snart bliver for lille.

Hvor kan man købe en spånsuger?
De kan fås mange steder. Der er flere fysiske butikker, der forhandler spånsugere af forskellige mærker og størrelser.

Det er selvfølgelig også muligt at finde nogen på nettet. Her kan du for eksempel se på Globaltools’ side. De har gode råd og en glimrende vejledning i forhold til valg af spånsuger. Og så har de selvfølgelig også et alsidigt udvalg af produkter.

Når du søger en spånsuger, så køb en spånsuger online, Globaltools leverer i hele Danmark. Herinde kan du også finde et godt udvalg af tilbehør til spånsugere. Det passer selvfølgelig til spånsugere af forskellige dimensioner. Lige fra den lille hobbyspånsuger og til den helt store industri-spånsuger.

Forbedret arbejdsmiljø på værkstedet
Når du kører med en spånsuger, når du arbejder i træ, så vil du samtidig opnå et væsentlig forbedret arbejdsmiljø. Specielt hvis du også kører med et finstøvsfilter.

Når så meget støv og træsmulder som muligt bliver suget væk både under og efter arbejdet med træ, så hvirvler det ikke rundt i luften og finder vej til dine og dine medarbejderes luftveje.

Det forbedrer arbejdsmiljøet betydeligt. Det er et tungtvejende argument for at få installeret en effektiv spånsuger på værkstedet.

Få større arbejdsglæde
Et værksted, der bliver holdt rent og pænt, giver brugeren en øget arbejdsglæde. Desuden får du et bedre helbred og mere energi, hvis luften i rummet ikke fyldes af støv og spåner.Set ud fra det perspektiv er der flere gevinster forbundet med at få anbragt en spånsuger på værkstedet.

Det findes der selvsagt nogle bestemmelser om, hvis det drejer sig om en arbejdsplads. Sådan skal det var. Men også i et hobbyværksted giver det god mening at tænke i de baner. Find en, der passer i effekt og dimension til netop dit værksted.

 

Send til en kollega

0.016