23948sdkhjf

Firmakursus – tilpasset din virksomheds behov

I alt DKK 9.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Et af vores største succeskriterier for implementering af software i vores kunders organisation er, at det fungerer optimalt i brugernes hverdag. Den bedste måde at opnå dette på, er ved at give brugerne en fælles indføring i, hvordan man i afdelingen ensartet og mest effektivt benytter programmerne. Det er her firmakurset har stor effekt.

Kursusbeskrivelse:
Agendaen for firmakurset aftales mellem jer og vores konsulent, så vi sikrer at kursusindholdet er skræddersyet til netop jeres behov og niveau. Kursets indhold kan både være fra et specifikt modul eller indeholde funktioner fra flere moduler af dit program. Målsætning: Som bruger får du dels ny viden om det program, du arbejder med i det daglige, du får sparring og udveksling af idéer med både undervisere og kolleger, og I får en fælles og dermed ensartet måde at arbejde på. Faktorer, som alle er med til at gøre arbejdsgangen i det daglige mere effektiv.

Hvem henvender kurset sig til:
Firmakurset er for jer, som ønsker en mere effektiv hverdag med Autodesk programmerne, som jeres fælles platform for udvikling.


Yderligere spørgsmål:
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 71 10 hvis du har spørgsmål. Det kan være ved specielle ønsker i forbindelse med kurset eller hvis I er en større gruppe som ønsker kursus på andre dage end angivet i kursuskalenderen.

Undervisningsadresse

Symetri A/S
Robert Jacobsens vej 70, 1
2300 København SKontaktinformation
Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 70107110


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.143