23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Eksamineret Sikringsleder®

Periode(r)
Løbende optagelse

Eksamineret Sikringsleder - en effektiv specialist i sikring og sikkerhed.

Som sikringsleder har du en af de mest ansvarsfulde opgaver, der overhovedet findes i virksomheder og organisationer. Du skal stå i spidsen for, at virksomheden lever op til sit ansvar, når det gælder om at beskytte dine kolleger, virksomhedens gæster og virksomhedens værdier.

Derfor har du brug for et godt grundlag for at løse opgaven. Det kan du få på uddannelsen til Eksamineret Sikringsleder®, som giver både dig og din arbejdsgiver vished for, at du kan lede et effektivt sikrings- og sikkerhedsarbejde.

Modulopdelt
Uddannelsen til Eksamineret Sikringsleder® er opdelt i en række moduler, hvor du blandt andet lærer om risikostyring og risikoledelse, sikring og adgangskontrol, brandsikkerhed og sikringsledelse, hvor der er fokus på sikringslederens rolle og funktion i organisationen.

Uddannelsen tager i alt 18 arbejdsdage fordelt på seks moduler.

Eksamineret Sikringsleder® giver dig et eksamensbevis og et CFPA-diplom, idet uddannelsen er godkendt af Confederation of Fire Protection Association, som er anerkendt i 15 europæiske lande.

Læs mere om uddannelsen eller hent en kursusbeskrivelse i PDF-fil på DBI's hjemmeside via nedenstående 'Mere information'

Se video her

Mere information

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124

Undervisningsadresse

Send til en kollega

0.047