23948sdkhjf

Projektering af automatiske sprinkleranlæg - 251/4001

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Hvidovre Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

På kurset gennemgås indholdet i DBI retningslinie 251/4001, projektering, installation og vedligeholdelse af sprinkleranlæg inkl. retningsliniens danske tillæg. De enkelte bestemmelser bliver gennemgået, og baggrunden for kravene i bestemmelserne bliver forklaret.

Deltagere
Kurset henvender sig primært til installatører af brandsikringsanlæg, men også til rådgivende ingeniører, arkitekter, bygnings- og brandmyndigheder samt forsikringsingeniører, som beskæftiger sig med planlægning, projektering og udførelse af automatiske brandsikringsanlæg.

Indhold
På kurset gennemgås kravene til projektering og installation af automatiske sprinkleranlæg. Der gives en beskrivelse af grundlag og omfang af anlæggene, de forskellige anlægstyper, vandforsyning og pumper, herunder el-forsyning, anlægskomponenter, rørdimensionering og vedligeholdelse. Endvidere vil lovgivningens krav til sprinkleranlæg blive gennemgået.

Undervisningen veksler mellem teori, diskussioner og løsning af opgaver. På kurset udleveres DBI retningslinie 251/4001. Regnemaskine skal medbringes på kurset.

Yderligere information
Det er en forudsætning at have praktisk viden om installation af anlæg. Derudover anbefales kurset Brandteknisk basiskursus for installatører.

Varighed
3 dage.

Undervisningsadresse

DBI - Hvidovre
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Tel.: 36 34 90 00
Fax: 36 34 90 01

Send til en kollega

0.269