23948sdkhjf

Projektering af automatiske brandalarmanlæg

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Hvidovre Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

På kurset gennemgås DBI retningslinie 232 om installation af brandalarmanlæg gældende fra marts 2009. De enkelte bestemmelser bliver gennemgået og fortolket, og baggrunden for kravene i bestemmelserne bliver forklaret.

Deltagere
Kurset henvender sig primært til installatører af brandsikringsanlæg, men også til rådgivende ingeniører, bygnings- og brandmyndigheder samt forsikringsingeniører, som beskæftiger sig med planlægning, projektering og udførelse af automatiske brandsikringsanlæg.

Indhold
På kurset bliver de gældende krav til projektering og installation af automatiske brandalarmanlæg gennemgået. Der undervises i detektorers virkemåde og anlæggenes opbygning. På kurset gennemgås lovkrav, mindstekrav til projektering og installation og de enkelte systemdeles funktionsprincipper. Der vil blive undervist efter DBI's gældende forskrifter.

Undervisningen veksler mellem teori, oplæg, diskussion og opgaveløsning i grupper. Der udleveres fyldigt kompendiemateriale inklusive retningslinie 232 samt DBI's retningslinie 001-005. Regnemaskine og målepind skal medbringes på kurset.

Yderligere information
Det er en forudsætning at have praktisk viden om installation af anlæg. Derudover anbefales kurset Brandteknisk basiskursus for installatører.

Varighed
3 dage.

Undervisningsadresse

DBI - Hvidovre
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Tel.: 36 34 90 00
Fax: 36 34 90 01

Send til en kollega

0.212