23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Kursus i tage og tagkonstruktioner

I alt DKK 4.900 ekskl. moms
Periode(r)
2. oktober 2024 2. oktober 2024

Kurset gennemgår forhold, der skal tages højde for ved valg, projektering og udførelse af tagkonstruktioner med træ, både af hensyn til konstruktion, stabilitet og afledning af regnvand.

Kursusbeskrivelse
På kurset præsenterer vi byggetekniske løsninger for de forskellige tagtyper og viser eksempler på tagopbygninger og udformning af detaljer.

Vi gennemgår krav til tagkonstruktioner, herunder fugt- og ventilationsforhold, undertage, dampspærrer og membraner, samt konstruktiv udformning og brandkrav til tagkonstruktioner.

Vi vil præsentere anbefalinger og gode eksempler på udformning af tagkonstruktioner i træbyggeri, herunder statiske muligheder med fx bærende gitterkonstruktioner og bjælkespær i konstruktionstræ i limtræ, LVL og CLT.

Hør om hvordan du kan designe tagkonstruktioner under hensyntagen til konstruktiv træbeskyttelse, taghældninger og udhæng. Du vil desuden lære om, hvad der er vigtigt når du skal montere og opstille spær og tagkonstruktioner, herunder fugtstrategi og principper for afstivning og forankring.

Målgruppe
Kurset henvender sig primært til arkitekter, entreprenører, tømrer og bygherrer.

› Se detaljeret program for dagen

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Undervisningsadresse

World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Hovedstaden
Danmark

Send til en kollega

0.078