23948sdkhjf

Sikker implementering af systemer

I alt DKK 7.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Ballerup Kommune
Periode(r)
25. oktober 2021

16. januar 2022

Når virksomheden skal sikre data under transport og ved opbevaring, er det vigtigt at vælge en sikker og tilstrækkelig hurtig kryptografisk algoritme.

For at kunne træffe et fornuftigt valg er det nødvendigt at kende de mest brugte algoritmer. Det er ligeledes vigtigt at sikre en sikker opbygning af netværk og databaser, ligesom det er nødvendigt at have en strategi inden for cyber-sikkerhed.

På dette modul lærer du om de væsentlige teknologivalg og designprincipper, som muliggør sikre systemer. Du introduceres til sikker opbygning af netværk og databaser samt strategier for beskyttelse af data.

På kurset vil du blive introduceret til symmetriske og asymmetriske algoritmer, ECC (Elliptic Curve Cryptography) samt de mest brugte sikkerhedsprotokoller (Diffie-Hellman nøgledistribution, Kereberos, X.509, PgP og SSL/TLS).

Derudover vil du blive introduceret til symmetriske og asymmetriske algoritmer, ECC (Elliptic Curve Cryptography) og de mest brugte sikkerhedsprotokoller (Diffie-Hellman nøgledistribution, Kereberos, X.509, PgP og SSL/TLS).

Du får viden om sikker netværksopbygning og dataopbevaring, ligesom du vil få kendskab til de mest brugte sikkerhedsalgoritmer. Du vil ligeledes opnå færdigheder inden for HASH algoritmer og brug af digitale signature.

Læs mere og tilmeld dig her

Undervisningsadresse

Lautrupvang 15
2750 Ballerup

Send til en kollega

0.125