23948sdkhjf

CE-mærkning l-lll: Kursuspakke med rabat

I alt DKK 9.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Denne kursuspakke indeholder vores tre kurser i CE-mærkning; Introduktion til CE-mærkning (I), CE-mærkning af maskiner og anlæg (II) og Lær at skrive en risikovurdering jf. Maskindirektivet (III). Ved at tage alle tre kurser er du godt dækket ind til selv at begynde på at lave dine risikovurderinger, erklæringer og anden dokumentation. Varighed pr. kursus 9.00 – 15.30 ( Kan variere )

Del I:

På del I får du en grundig introduktion til CE-mærkning af maskiner, regler og krav, brug af standarder, risikovurdering, brugsanvisning, teknisk dossier og erklæringer. Vi kommer blandt andet ind på reglerne for indretning af maskiner, standardens rolle i forbindelse med design af maskiner samt dit ansvar og dine opgaver, når du bygger, tilpasser, ombygger, specificerer og/eller indkøber maskiner.

Del II:

På kurset lærer du at skelne mellem en væsentlig og ikke-væsentlig ændring af en maskine, hvornår det kræver fornyet CE-mærkning, hvordan ændringer dokumenteres, og hvad du skal være opmærksom på. Sidst, men ikke mindst, kommer vi ind på specielle forhold i Maskindirektivets regler og hvilke regelgrundlag, du skal holde dig opdateret i, så du og din virksomhed kan handle ansvarligt.

Del III:

På tredje og sidste del i kursusrækken gennemgår vi udarbejdelsen af en risikovurdering. Vi kommer blandt andet ind på formålet med og kravene til risikovurderingen, brug af standarder og udarbejdelse af en brugsanvisning.

Undervisningsadresse

8. september, 29. september og 11. november 2021, Aalborg

15. september, 14. oktober og 4. november 2021, Middelfart

21. september, 28. oktober og 17. november 2021, Ballerup

26. januar, 2. marts og 24. marts 2022, Ballerup

2. februar, 9 marts og 23. marts 2022, Aalborg

9. februar, 16. marts og 5. april 2022, Middelfart

Send til en kollega

0.219