23948sdkhjf

Indretning kommunikerer – brug det strategisk

I alt DKK 550 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
17. maj 2021

17. maj 2021

Taler I ofte om, at I bør gøre noget ved jeres hjemmeside? At det kunne være rigtig godt at få opdateret jeres PowerPoint-skabelon? Eller at nu skal I få gjort noget mere professionelt ved jeres LinkedIn-profil?


Men hvad med jeres indretning? Har I fokus på, at jeres kontorer og mødelokaler er et vigtigt kontaktpunkt for gæster, kunder, leverandører og ikke mindst for de ansatte?


For mange virksomheder bliver indretningen lidt tilfældig uden en egentlig forankring på tværs af HR og kommunikation. Indretningen sker ofte med fokus på funktionalitet og servicedesign. Men indretning kommunikerer – også når I ikke har fokus på den.


Alt, hvad I viser, er med til at skabe billeder af, hvem I er som virksomhed, og hvor professionelt I fremstår. Hvis I arbejder strategisk med de fysiske rammer, er der store fordele at hente både i forhold til jeres kunder, tiltrækning af nye kræfter og medarbejdernes trivsel.


Morgenmødet giver dig en konkret værktøjskasse og masser af inspiration til at arbejde videre med de fysiske rammer og den kommunikationsmulighed, der ligger i at arbejde aktivt med virksomhedens indretning.
 
Målgruppe
Alle interesserede i marketing, kommunikation, branding, virksomhedskultur og værdiskabelse.

Undervisningsadresse

Webinar - hos dig selv

Send til en kollega

0.437