23948sdkhjf

Installationskonferencen 2021

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
3. november 2021

3. november 2021

Har du overblik over, hvad der sker i byggebranchen, og hvad fremtiden byder på?

Konferencen er for dig, der har erfaring med projektering, rådgivning, installation eller drift af de tekniske installationer i byggeriet, og som har brug for inspiration vedrørende energi, ventilation, vand, varme & køl.

Der er en spændende udvikling igang i branchen indenfor HVAC, indeklima og energi, men vi har også en lang række udfordringer i eksisterende bygninger, som skal løses. På denne konference bliver vi klogere på, hvad der sker i branchen, og dagens program er alsidigt, givende og vigtig for alle, der arbejder med byggerier og tekniske installationer. Vi kommer ganske enkelt til at forkæle dig med en række topfaglige, interessante og tankevækkende indlæg om installationer med mere.

En konference drejer sig ikke kun om konferencens indhold, men også om at mødes med sine kolleger på tværs af branchen, så mød op og få lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere i pauserne, som typisk er bygherrer, rådgivere, entreprenører, producenter, ansvarlige for drift & vedligehold med flere.

Samtidig kan du besøge en mindre udstilling på konferencen, hvor udvalgte leverandører i branchen præsenterer deres produkter.

 

Undervisningsadresse

Helnan Marselis Hotel, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C

Send til en kollega

0.266