23948sdkhjf

Holdbarhed af fødevarer

I alt DKK 5.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Arbejder du med holdbarhed for at reducere madspild og øge salget af jeres fødevareprodukter, så er dette kurset for dig. Det er producenten der skal angive varens holdbarhed. Derfor er det vigtigt at forstå, hvad der afgør holdbarheden, og hvordan man opnår den mest optimale holdbarhed. Kurset giver en forståelse for hvordan de kemiske, fysiske og mikrobiologiske forhold begrænser fødevarers holdbarhed samt hvordan disse kan kontrolleres.

Kursets indhold

  • Hvad er holdbarhed?
  • Hvad er de holdbarhedsbegrænsende processer i fødevarer
  • Hvordan påvirker processering, produktets sammensætning, distribution og opbevaring holdbarheden
  • Analysemetoder til bestemmelse af holdbarhed og identifikation af til årsag fordærv

Efter kurset har du fået

  • Kendskab til produktegenskaber og opbevaringsforhold der har betydning for fødevare holdbarhed
  • Forståelse for, hvordan kemiske, fysiske og mikrobiologiske forhold har indflydelse på holdbarheden.
  • Overblik over, hvordan du håndterer fødevarer under produktion, distribution og opbevaring
  • Indsigt i, hvordan du praktisk undersøger holdbarhed af fødevarer
  • Redskaber til at forbedre holdbarheden af fødevarer

Kurset henvender sig til
Personer indenfor kvalitet- og produktudvikling af fødevarer der ønsker en generel forståelse for fødevarers holdbarhed og hvordan denne optimeres.

Andet

Der vil i det omfang, det er muligt, blive inddraget produkter og eksempler fra din egen hverdag.

Prisen er ekskl. moms men inkl. forplejning og kursusmateriale.

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C og Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup



Kontaktinformation
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark

Fødevareteknologi Aarhus
Telefon: +45 72201900
Fax: +45 72201019


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.157