23948sdkhjf

Varmeanlæg fra A til Z

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Ballerup Kommune
Periode(r)
28. oktober 2020

29. oktober 2020
25. november 2020

26. november 2020

Der bliver undervist alle dage kl. 13:00 - 16:30.

Bygger du stadig varmeanlæg, som man har gjort siden 60’erne og 70’erne? Så er det tid til at se på, om nutidens krav bliver tilgodeset. Krav fra brugerne til komfort, krav til energieffektivitet og krav fra kollektive eller vedvarende forsyninger betyder, at det bliver stadig mere kompliceret at sikre optimal funktion af varmeanlægget. Fejlretninger, tidskrævende afleveringer og utilfredse kunder og brugere er hverdagskost, men det behøver det ikke at være.

På kurset ”Varmeanlæg fra A til Z” bliver du bragt på omgangshøjde med den tekniske udvikling og nutidens myndighedskrav til varmeanlæg. Du bliver i stand til at udforme et varmeanlæg, så det kan reguleres og drives hensigtsmæssigt, ligesom du vil få den nyeste viden om korrekt dimensionering af varmekilderne.

Det får du:

  • Kompendium med alle slides inklusive kommentarer og gode råd
  • Beregningsværktøj til dimensionering af reguleringsventiler
  • Mulighed for faglige diskussioner om varmeanlæg
  • Kaffe, kage, frugt og vand
  • Diplom for gennemførelse

Varmeanlæg fra A til Z er for alle, der vil have indgående viden omkring udformning og drift af varmeanlæg. Kurset er primært for rådgivende ingeniører, men også interessant for maskinmestre, vvs teknikere, driftsfolk, sælgere fra leverandører m.fl.

Undervisningsadresse

WTC Ballerup Konference Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Send til en kollega

0.157