23948sdkhjf

CTS anlæg, Udvidet – Ballerup

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Ballerup Kommune
Periode(r)
23. september 2020

23. september 2020

I Danmark bliver der investeret millioner af kroner i højteknologiske CTS-systemer, der bliver installeret i bygninger til overvågning af bygningens energiforbrug. Hvis ikke CTS-anlægget er korrekt beskrevet, projekteret, installeret, afprøvet og efterfølgende ikke anvendes korrekt, resulterer det ofte i et langt højere energiforbrug i bygningen, end der er budgetteret med. Derfor er det vigtigt at have de rette kompetencer til at kunne projektere og styre CTS-anlæg i bygninger.

Formål med kurset
På dette kursus bliver der lagt vægt på projektindhold og krav fra regulativer. Gennemførsel af projekter, herunder udbudsmaterialer, BIBS, Maskin-direktiv, CE-mærkning, entreprise-grænser, funktionstests, step respons m.m. Deltagerne får en dybere viden om, hvad et CTS-anlæg er, hvordan det kan beskrives i byggefasen og anvendes i praksis. Kurset giver indblik i slutbrugernes forventninger og krav til brug i dagligdagen.

Udbytte af kurset
Efter deltagelse i kurset, kan den enkelte deltager beskrive CTS-anlæg og stille krav til CTS-entrepriser. Deltagerne får et overblik over, hvilke regulativer der skal anvendes, og hvordan kvalitetssikring og funktioner kan dokumenteres.

Målgruppen
Ingeniører, installatører, teknikere, slutbrugere og driftsansvarlige.

Indhold
Funktioner
Principopbygning
Entreprise grænser
Regler og krav
Dokumentation
BIBS
Maskindirektiv
Performancetest
Der bliver udleveret materialer/eksempler, der understøtter ovenstående i undervisningen.

Beskrivelse af underviser
Johnny Hansen, Technical & Presales Support, Schneider Electric. Uddannelse:  EU-BAC Auditor. Har mere end 25 års erfaring i konstruktion og brug af CTS-systemer. Erfaren underviser og formidler af tekniske materialer til brug for uddannelse i bygningsautomatik og CTS-systemer m.m.

Undervisningsadresse

WTC Ballerup Konference Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Send til en kollega

0.172