23948sdkhjf

Mba | master of business administration

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
Løbende optagelse"Velkommen til en livs- og karriereændrende uddannelse, der vil styrke dine evner som leder til at skabe værdi i en stigende konkurrencepræget og globaliseret verden." 

Stephen Mark Rosenbaum, Studieleder

 


Få strategisk viden og stærke lederkompetencer

Med en MBA står du ikke alene stærkere i forhold til din egen personlige karriere, du er også solidt rustet til at varetage ledelsesmæssige udfordringer på højt niveau. Du lærer at analysere og agere strategisk både nationalt og internationalt, og du får en baggrundsviden og en værktøjskasse, som giver dig både ro og  naturlig autoritet som leder.
Vi viser dig vejen - så du kan vise andre vejen. 

Læs mere om kompetenceprofilen på en MBA ved SDU 

  Forskningsbaseret undervisning

Undervisningen på SDUs MBA varetages af anerkendte forskere, der har fingrene helt nede i den nyeste forskning på det erhvervsøkonomiske felt. Vores forskere indgår i et større internationalt netværk, og derfor er de hele tiden opdateret med den nyeste viden inden for professionel og moderne business administration i et globalt perspektiv. 

Læs mere om opbygningen af en MBA

  Giv dig selv et karriereløft og et unikt netværk

Som leder skal du holde mange bolde i luften samtidig med, at du udstikker en strategisk retning for dine kolleger. Du skal vælge en MBA ved SDU, fordi du får:

  • Forskningsbaseret viden om erhvervsøkonomisk ledelse på højeste internationale niveau
  • Færdigheder til at indsamle og analysere data, der skal understøtte din strategiske ledelse med fokus på bundlinjen
  • Færdigheder i at udvikle og styre processer, der skal optimere virksomheden
  • Kompetenceløft af din egen faglige profil, så du står bedre stillet i resten af din karriere
  • Du bliver undervist sammen med andre ledere, der kender de udfordringer, du selv står i. Det giver dig et unikt ledernetværk, som du kan få glæde af i din videre karriere
  • Endelig får du adgang til vores moderne lounge med fri kaffe, te og isvand. Her kan du i ro og mag sidde og arbejde - både alene og i grupper. 

Ansøg om optagelse på MBA ved SDU 

   Hvad kræver det at læse en master?

Det kræver energi, disciplin og prioritering at gennemføre en masteruddannelse. Til gengæld får du med denne MBA kompetencer til at være med helt i front i forhold til erhvervsøkonomisk ledelse.  Uddannelsen giver dig desuden mulighed for at møde nuværende og kommende ledere, som kan berige dig med mange nye aspekter og nye måder at tænke på. Du kan tone din MBA gennem valgfag, så den passer til netop din virkelighed. Uddannelsen er fleksibel, og der undervises på dansk. Du bestemmer selv, hvor hurtigt du gennemfører den (2-6 år). Det giver dig plads til både karriere og familie.

Læs mere om praktiske oplysninger 


Send til en kollega

0.162