23948sdkhjf

Forebyggende vedligehold på procesanlæg

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
30. september 2019

11. oktober 2019
Forebyggende vedligehold på procesanlæg med flere

Deltageren kan udføre simpel fejlfinding og fejlretning på elektriske installationer ved procesanlæg, herunder udskiftning af sikringer, sensorer og måleudstyr monteret med stikforbindelser. Fejlfinding og fejlretning udføres på baggrund af elementær viden om elektricitet og generelle sikkerhedsbestemmelser om arbejde med elektricitet

Deltageren kan i samarbejde med andre faggrupper planlægge og prioritere vedligehold med anvendelse af et IT-baseret forbyggende vedligeholdelsessystem og udføre forbyggende vedligeholdelsesopgaver på produktionsanlæg sikkerheds- og håndværksmæssigt korrekt. Dette sker med den tilhørende rapportering og på baggrund af viden om Overall Equipment Effectivity (OEE), udførelse af vedligehold, tilstandskontrolmetoder, fejltyper og -mønstre.

Deltageren kan efter kurset betjene, fejlfinde og optimere på PID reguleringssløjfe proces- og sikkerhedsmæssigt korrekt. Deltageren kan udføre opgaverne med udgangspunkt i viden om:-PI-diagrammer, reguleringssløjfen, enhedssignaler og processens regulerbarhed, -måleudstyr på processen (fx temperatur-, flow-, tryk-, og niveau transmittere mv.), -reguleringsorganer (fx reguleringsventil eller frekvensomformer med pumpe eller anden enhed) samt-optimeringsmetoder.

Undervisningsadresse

EUC Lillebælt, Teknikervej 2, 7000 FredericiaKontaktinformation
EUC Lillebælt
Teknikervej 2
7000 Fredericia
Danmark

Henrik Helios
Telefon: +45 79201111
Fax: +45 79201112


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.261