23948sdkhjf

IKT for projektledere

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Dette kursus tager udgangspunkt i IKT bekendgørelsen, hvor kravene gennemgås og med løbende dialog blandt deltagerene og kursusinstruktør med praktisk erfaring.

Hvis der er krav om IKT på et projekt, så er der specifikation om kravene til struktur, håndtering og aflevering. Dette har indvirkning på vores metode og dermed også indflydelse vores arbejde. Derfor er det vigtigt at være bekendt med kravene og deres indvikning på projektet.

Indførelsen af objektbaseret Bygnings Informations Modellering (BIM) i bygge- og anlægsbranchen har medført mange nye muligheder for gennemførsel af analyser, kvalitetssikring, visualiseringer, simuleringer, udbud/tilbud og automatiseret produktion.
Sammen med brugen af den ny teknologi, arbejdsmetoder og –processer følger også mange nye standarder og krav, som det kan være svært at få det fulde overblik over. Derfor vil der indenfor hvert krav henvises til relevante standarder fra branchen samt øvige information/guides der kan anbefales at bruge på sit projekt.

Dette kursus er et komprimeret uddrag af kursusforløbet ”Digitalt byggeri og IKT-koordinering”, som der tilbydes til de projekterende der skal overholde kravene i praksis.

 

Målsætning

Formålet med dette kursus er at man bliver bekendt med IKT kravende og deres praktiske indflydelse på et projekt.

 

Forudsætninger

Deltagerne bør have en byggerelateret viden, svarende til uddannelsesniveauet for en arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør, byggetekniker, teknisk designer eller lignende.

Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til brugerfladen og arbejdsmetode i Revit svarende til et grundkursus eller nogle måneders brug af programmet.

 

Sprog

Undervisningen foregår på dansk og kursusmaterialet er på dansk.

 

Varighed

2 dage.

 

Videre forløb

Få en On-site konsultent ud til firmaet. Konsulenten hjælper jer med at genopfriske, konkretisere og tilpasse den tillærte viden til jeres daglige arbejde

Send til en kollega

0.173