23948sdkhjf

Konkurs- og dødsboer mv. hos elkunderne

I alt DKK 4.300 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
8. oktober 2020

8. oktober 2020

Sidder du med en forbruger, der har indledt en rekonstruktion, er gået konkurs eller måske endda er afgået ved døden, og ved du ikke, hvordan du skal gribe situationen an?

Så kan du heldigvis få svaret torsdag den 8. oktober 2019.

Vi holder et kursus, som giver deltagerne et solidt overblik over forsyningens position som kreditor eller leverandør i et konkursbo, i en rekonstruktion eller i et dødsbo. Vi starter bredt ud og zoomer ind de steder, hvor vi oplever, at skoen trykker - ligesom vi vil have fokus på konkrete cases, som du har mulighed for at foreslå på forhånd.

Undervisningen vil være dialogbaseret, hvor du som deltager i høj grad får mulighed for at præge indholdet ved løbende at komme med inputs og spørgsmål.

Hvis du allerede nu har et spørgsmål eller en konkret case, som du gerne vil have gennemgået, vil vi meget gerne høre fra dig inden kurset. Send en mail til Regitze Prahl, rpr@danskenergi.dk med dit spørgsmål eller en konkret case inden den 26. september 2019, så tager vi det op på kursusdagen.

Kurset hænger tæt sammen med vores restancekursus, så hvis du ønsker den fulde indsigt i restanceprocedurerne på elområdet, anbefaler vi at tage begge kurser. 

Dagens undervisere er advokat Line Markert og advokatfuldmægtig Mathias Vestergaard Christensen fra Horten Advokatpartnerselskab, som begge har stor ekspertise inden for forsyningsret og insolvensret.

Målgruppe
Kundeservice-, debitor- og inkassomedarbejdere m.fl.

Undervisningsadresse

Dansk Fjernvarme
Merkurvej 7
6000 Kolding

Send til en kollega

0.219