23948sdkhjf

Dronebevis – for dig, der ønsker at tage et dronebevis med ret til at flyve kommercielt i by

I alt DKK 6.450 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Ballerup Kommune
Periode(r)
20. august 2019

22. august 2019

Hvis du eller din virksomhed vil bruge droner til at løse kommercielle opgaver, som f.eks. inspektion af en bygning eller en byggeplads, skal du have et dronebevis, der giver tilladelse til at flyve kommercielt med droner i byområder.

På dette kursus gennemgår vi på tre intensive dage al den teori, der er nødvendig, for at tage et dronebevis. Vi afslutter kurset med en multiple choice test.

På kurset gennemgår og diskuterer vi reglerne i ’Bekendtgørelse om flyvning med droner i bymæssigt område’. På kurset lærer du også om meteorologi, kortlære og NOTAM (Notice to Airmen) og privatlivets fred. Vi gennemgår dronens tekniske egenskaber og software – drøfter human factors og giver en grundig gennemgang af, hvordan man planlægger en flyvning (Mission Planning).

Forud for kurset får du tilsendt kursusmateriale, som bør læses grundigt inden kursusstart. Du skal desuden regne med hjemmearbejde i kursusperioden.

Bemærk, at du inden kursusstart skal have taget et dronetegn på Trafik, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside, ligesom du skal kunne dokumentere, at du har foretaget mindst 15 flyvninger, der sammenlagt giver mindst 5 timers flyvning.

Dette kursus afholdes også også i Vejle den 27-29. august 2019  https://danvak.dk/produkt/drone-dronebevis-vejle/

Undervisningsadresse

Kurset afholdes i World Trade Center Ballerup, Borupvang 3, Ballerup den 20-22. august 2019Kontaktinformation
Danvak ApS
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup
Danmark

Tina Michelsen
Telefon: +45 36369060


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.383