23948sdkhjf

Skal I bruge droner til kommercielle opgaver i Byggeriet? Praktisk forberedelse til dronebeviset

I alt DKK 3.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejle Kommune
Periode(r)
20. juni 2019

20. juni 2019

Praktisk forberedelse til dronebevis  - Vejle.
For dig, der helt eller delvist mangler de 5 påkrævede flyvetimer

Hvis du eller din virksomhed vil bruge droner til at løse kommercielle opgaver, som f.eks. inspektion af en bygning eller en byggeplads, skal du have et dronebevis, der giver tilladelse til at flyve kommercielt med droner i byområder.

Men før du kan tage et dronebevis, er der en række krav, der skal være opfyldt. Du skal bl.a. kunne dokumentere, at du har gennemført mindst 15 flyvninger, der til sammen giver mindst 5 timers flyvning.

På dette kursus tager vi til Flyvestation Værløse med vores droner og flyver en hel dag. Vi når ikke at flyve alle de 5 påkrævede timer, men du får så meget øvelse, at du selv kan færdiggøre dine flyvninger. Du skal regne med, at du denne dag kan skrive ca. to effektive flyvetimer i din logbog.

Vi mødes klokken 9.00 på flyvepladsen. Du skal medbringe din drone, oplader, mindst tre fuldt opladede batterier og praktisk, varmt tøj til at være ude en hel dag. Vi sørger for lidt drikkelse og sandwich. Husk at du skal have taget et dronetegn på Trafik, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside, inden du kan deltage i den praktiske forberedelse.

Undervisningsadresse

Kurset foregår på Flyvestation, 7100 Vejle, den 20. juni 2019Kontaktinformation
Danvak ApS
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup
Danmark

Tina Michelsen
Telefon: +45 36369060


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.143