23948sdkhjf

FOKUS på nyt job

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Silkeborg Kommune
Periode(r)
8. april 2019

12. april 2019

FOKUS på nyt job

Få et godt overblik over hele jobsøgningsprocessen og bliv klar til et nyt job. Formålet med dette jobrettede forløb på 5 dage er, at gøre dig endnu bedre rustet til at søge nyt job. Du vil blive knivskarp på dine kompetencer og få et overblik du måske længe har ønsket dig. Vi arbejder med dine ansøgninger, dit C.V. og din LinkedIn profil, så alt er opdateret og velbearbejdet. Vi skal også lære om jobsamtaler med fokus på, at du sælger dig selv autentisk og oprigtigt i forhold til det job du søger.  Du får også brug for modet og motivationen til, at du kan søge jobs, du måske ikke i første omgang kan se dig selv ind i. Udover ansøgninger og kompetencer lærer du om forebyggelse af stress, kommunikation, brug af netværk og arbejdsmarkedets forhold, fordi det er vigtigt at du også personligt er klar til at kaste dig ud i de nye udfordringer med glæde. Kurset har en varighed på 5 dage og vores underviser Tina Pedersen vil sørge for tryghed, udfordringer og god stemning på holdet, så du i et godt undervisningsmiljø kan udfolde dig og sætte din jobsøgning ind i et nyt perspektiv.

 Indhold

·       Du får styr på dine kompetencer og et godt overblik over hele jobsøgningsprocessen
·       Du lærer at skrive ansøgninger og blive god til at gå til samtale
·       Du lærer om arbejdsmarkedet forhold, kommunikation og samarbejde
·       Du lærer at forebygge stress

 AMU mål
45362 Personlige udvikling til arbejde og uddannelse

Økonomi
Mulighed for VEU-godtgørelse, brug af kompetencefonde (selvvalgt uddannelse) eller som en del af 6 ugers selvvalgt uddannelse for ledige. Aktuelle priser kan du finde på vores hjemmeside.

Tilmelding
Datoer for kurset ses på vores hjemmeside www.kompetence360.dk, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 87 22 14 00.

Undervisningsadresse

Kejlstrupvej 85, 8600 SilkeborgKontaktinformation
College360
Kejlstrupvej 87
8600 Silkeborg
Danmark

Berit Schau Muster
Telefon: +45 75360360


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.137