23948sdkhjf

Lederuddannelse - de frie grund- og efterskoler

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
4. september 2019

15. marts 2020
Dit udbytte

Formålet med uddannelsen er at styrke dine forudsætninger for ledelse i skolen på individ-, team- og organisationsniveau gennem indføring i relevant teori og systematisk refleksion af praksis.

Uddannelsen strækker sig over 1 år. Uddannelsesforløbet består af undervisning, projekt, netværk, sparring og indeholder et centralt modul fra Diplomuddannelsen i Ledelse. Forløbet er bygget op over en projektmodel med 5 internater á 2 dage med mellemliggende projektforløb.

Uddannelsen udvikles i samarbejde med Frie Skolers Ledere.

Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Uddannelsen er derfor tilrettelagt således, at man med godt udbytte kan deltage i internater og netværk med et realistisk mål af forberedelse og projektarbejde. Men også i den frie skoleverden er der stigende interesse for en mere studiepræget fordybelse og for muligheden for en formel anerkendelse af de erhvervede ledelses-kompetencer. Lederuddannelsen giver mulighed for at afslutte forløbet med eksamen i et af basismodulerne på Diplomuddannelsen i Ledelse: 'Organisation, udvikling og samskabelse' (10 ECTS) (se studieordning nederst på hjemmesiden:

Læs mere om uddannelsen og se tidsplan i folderen nederst på siden.

Se her, hvad tidligere deltagere siger om forløber https://frieskolersledere.dk/du-laerer-gennem-din-egen-praksis/
 

  Læs hele beskrivelsen

Uddannelsen henvender sig til ledere og personer med ledelsesfunktioner inden for de frie skoleformer.

 

Arbejdsformen på internaterne vil være oplæg om teori, praktiske øvelser, refleksion af egne projekter og ledelsesfaglig drøftelse. Uddannelsesforløbet består af undervisning, projekt, netværk, sparring og mulighed for vejledning og eksamen.

For at blive optaget på Diplomuddannelsen i Ledelse skal du have:

  • Gennemført en videregående uddannelse på minimum bachelorniveau, en relevant kort videregående uddannelse eller en videregående voksenuddannelse
  • Minimum to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse

Opfylder du ikke adgangskravene, er det muligt at blive optaget på baggrund af en vurdering af realkompetencer. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

Hornstrup Kursuscenter, Kirkebyvej 33, 7100 Vejle

Send til en kollega

0.265