23948sdkhjf

FSC chain of custody kursus i Uppsala, april 2019

Undervisningsregion
Danmark > Udland
Periode(r)
2. april 2019

4. april 2019

Dette intensive kursus vil med garanti løfte din viden inden for FSC-certificering til et højere niveau. Uanset din professionelle baggrund er dette kursus for dig, som har en seriøs interesse i at lære om FSC-certificering.

FSC-ekspertkurset består af to separate kurser, der dækker Forest Management (FM) og Chain of Custody (CoC) certificering. Dette FSC CoC-kursus består af et online modul efterfulgt af tre dages intensiv holdundervisning, som dækker standarderne og systemerne for Chain of Custody og Controlled Wood certificering.

Online-delen af kurset, der består af fem forskellige moduler, som skal være afsluttet, før holdundervisningen begynder, kræver ca. tre til fire dage at færdiggøre. Denne del af kurset er til rådighed, selv for ikke-registrerede deltagere.

Undervisningen på dette kursus foregår på engelsk. Vær venligst forberedt på det, og vær sikker på at dine sprogfærdigheder er tilstrækkelige til at kunne deltage i præsentationer, gruppearbejder, diskussioner og eksamen. 

Kursusgebyr og rabatmuligheder

Prisen på dette FSC CoC-kursus er 1.200 EUR ekskl. moms og indkvartering. Kursusafgiften dækker undervisning, undervisningsmaterialer og alle måltider under kurset.

Rabatmuligheder: Vi tilbyder en særlig 30% rabat for ngo'er, FSC National Initiatives og universitetspersonale og -studerende. Vi tilbyder ikke rabat til for-profit organisationer.

Indkvartering og praktiske oplysninger

Når du har tilmeldt dig til kurset, kontakter vi dig angående alle de praktiske detaljer. Omkostningerne for indkvartering vil blive føjet til din kursusfaktura (medmindre du selv organiserer din indkvartering separat).

Undervisningsadresse

S:t Olofsgatan 18, 753 11 UppsalaKontaktinformation
NEPCon Certificering
Søren Frichs Vej 38K, 1.
8230 Åbyhøj
Danmark

Sidse Weilgaard Hansen
Telefon: +45 22315660
Fax: +45 86181012


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.14