Bygningsreglementet - kurset som giver dig det store overblik

I alt DKK 7.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
19. september 2018

20. september 2018

Har du brug for et bredt kendskab til bygningsreglementet? Og kunne du også godt tænke dig at få svar på dine spørgsmål vedr. de enkelte bestemmelser i reglementet? Så skal du melde dig til dette kursus, hvor vi har sat alle eksperterne i bygningsreglementet på programmet.


Dette kursus er en unik mulighed for at få bygningsreglementet forklaret og uddybet af en stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning om bygningsreglementet.

 

Målet med kurset er at give et overblik over hele bygningsreglementet og en forståelse af, at reglementet gennem de senere år er blevet funktionsbaseret, hvilket øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men samtidig giver byggeriets parter nye udfordringer med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger. Dette er også baggrunden for SBi-anvisningen om bygningsreglementet, der uddyber og giver hjælp til overholdelse af reglementets bestemmelser.


På kurset møder du de fleste af SBi-anvisningens forfattere, som gennemgår de enkelte kapitler af reglementet og anvisningen.

Næste kursus afholdes hos SBi i København SV 19.-20. september, begge dage kl. 9.00-16.00. 

Tilmeld dig her

 

 

Undervisningsadresse

SBi, Aalborg Universitet København
A. C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Send til en kollega

0.216