Dimensionering af murværkskonstruktioner - 12. september hos Randers Tegl A/S

I alt DKK 3.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Viborg Kommune
Periode(r)
12. september 2018

12. september 2018

Dette kursus tager udgangspunkt i murværksnormen (EN 1996-1-1)

På kurset lærer du at bruge programmet EC6design.com til dimensionering af murværkskonstruktioner.

Du får genopfrisket din teoriske viden om statik og suppleret den med konkrete eksempler på dimensionering, hentet fra aktuel praksis.

Kurset henvender sig til rådgivende ingeniører og andre, der er beskæftiget med projektering og statiske beregninger af murede konstruktioner.

Underviserne er rådgivende ingeniør Poul Dupont Christiansen, som er hovedmanden bag EC6design.com, og forsker Thomas Cornelius, som forsker i konstruktioner og bygningsdesign.

EC6design.com er et af de mest udbredte værktøjer til dimensionering af murværkskonstruktioner i Danmark. Programmet er udviklet i et samarbejde mellem SBi og Teknologisk Institut, finansieret af Kalk- og Teglværksforeningen.

På kurset lægger vi ud med at se på styrkeparametre i nyt murværk. Vi taler om EN 1996-1-1 og om kommende revisioner af denne. Derefter handler det om sikkerhed og styrker i eksisterende murværkskonstruktioner. Så går vi mere i dybden med beregninger i EC6design.com på vandret belastet murværk og på skiver. Senere regner vi på kombineret lodret og vandret belastet murværk, murbindere og stålsøjler samt EPS-søjler. Endelig slutter vi med at tale om robusthed samt beregning af bjælker.

Denne gang afholdes kurset hos Randers Tegl A/S - afd. Hammershøj, Tindbækvej 16, 8830 Tjele og i programmet er der indlagt en rundvisning på stedet. 

Kurset afholdes 12. september 2018 kl. 09.30-16.30 - Tilmeld dig nu 

 

Undervisningsadresse

Randers Tegl A/S - afd. Hammershøj
Tindbækvej 16
8830 Tjele

Send til en kollega

0.761