23948sdkhjf

Webinar: Værktøjer til lavenergidesign

I alt DKK 1.200 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
19. marts 2019

10. april 2019

De 4 webinarer er en del af kurset Lavenergidesign for større bygninger, men kan også tages særskilt.

19.03.2019: WEBINAR 1 - Dagslys 
Dagslyset er en af de grundlæggende designelementer og indgår derfor også ofte som omdrejningspunkt i integrerede designprocesser. På dette webinar vil man blive indført i BR18/20 krav og bæredygtigheds certificeringers tilgang (DGNB), samt herunder en ny vejledning til 10% metoden . Der vil også kort blive orienteret om relevante programmer til dagslysberegninger. 
Underviser Amdi Schjødt Worm, civilingeniør, Seniorkonsulent, Arkitema

27.03.2019: WEBINAR 2 - iDbuild
Generelt gælder for et tilfredsstillende lavenergidesign, at man prioriterer en tidlig indsats med analyser vedr. den optimale balance mellem energi, dagslys og termisk indeklima. Man kan ved analyse og paramtervariationer på dele af byggeriet finde mulighedsrummet for designet. På webinaret vil man få undervisning af udvikleren af programmet fra AU (tidligere DTU), som også orienterer om andre og nye lignende værktøjer. 
Underviser Steffen Petersen, civilingeniør, PhD og lektor på Aarhus Universitet

02.04.2019: WEBINAR 3 - BeREAL 
Siden 2016 man anvendt energirammen til at dokumentere overholdelse af bygningers energiramme. Det er således en test-kørsel af en bygning ud fra fastlagte forudsætninger. Programmet kan også med de rette inddata give et bud på de faktiske energiforbrug, men mange faktorer kan spille ind på en variation. BeREAL handler om at beregne et realistisk energiforbrug på grundlag af en energiramme beregning. Og få kortlagt de mest betydende faktorer. 
Underviser Steffen Petersen, civilingeniør, PhD og lektor på Aarhus Universitet

10.04.2019: WEBINAR 4: Ibrugtagning af bygninger 
Meget byggeri viser ikke at leve op til forventningerne mht. energiforbrug og indeklima. Med en systematisk arbejdsproces kan der defineres de væsentigste indsatsområder, gennemføres effektive tværfaglige granskninger og palnlægges test og uddannelse. Der vil blive gennemgået intentionerne i normen for commissioning og orienteret via cases samt en kort relatering til begreber som performancetest og funktionsafprøvning iht. Bygningsreglementet. 
Underviser Simon Skaarup, direktør, CX1 Rådgivende Ingeniørfirma

Undervisningsadresse

Live webinar (Online)Kontaktinformation
Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark

Dorte Persson
Telefon: +45 70120600


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.192