23948sdkhjf

Beskyttelse af sikkerhedsgrunde - nye regler for jordingsanlæg

I alt DKK 4.300 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
12. november 2020

12. november 2020

Hvordan opnår man en optimal beskyttelse mod elektrisk stød? På dette kursus lærer du en korrekt dimensionering af jordingsanlægget. Der lægges vægt både på den grundlæggende teori samt ikke mindst den praktiske tilgang udførelse og kontrol.

En overgangsperiode mellem gamle og nye regler for elsikkerhed i forbindelse med vedligeholdelse og ny-anlæg på elnettet fra 0,4 kV til 60 kV er ved at være slut. Fra 2019 handler det om at overholde de nye regler, så du kan beskytte dig selv og dine kolleger optimalt mod elektriske stød fra bl.a. på transformerstationer.

Beskyttelse mod farlige berørings-spændinger og risiko for elektrisk stød, der kan få vitale følger både for mennesker og dyr, er nogle af de vigtigste foranstaltninger i vores elektriske net og installationer.

Beskyttelse af sikkerhedsgrunde er et krav, hvor myndighederne ikke tillader kompromis! På dette kursus får du viden om systemjordringer, potentialudligning og korrekt dimensionering af jordingsanlæg.

Vi underviser i den grundlæggende teori, ligesom vi gennemgår de nye regler fra elsikkerhedslovens bekendtgørelser og tilknyttede standarder. På vores gode faciliteter i Kolding øver vi også praktisk udførsel og kontrol, så ved at deltage i dette kursus kan du og dit firma få de nye regler ind under huden, så alle komme sikkert hjem fra arbejde på elnettet.

Underviser på dette kursus er en af landets fremmeste ekspert på området Ernst Boye Nielsen.

Målgruppe
Rådgivere, installatører og elnetselskaber.

Undervisningsadresse

Dansk Fjernvarme
Merkurvej 7
6000 Kolding

Send til en kollega

0.156