23948sdkhjf

Revit med NTItools

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Helt enkelt

Udviklingen af NTItools til Revit er en løbende proces, og derfor vil kurset Revit NTItools på samme måde være i en løbende udvikling. Mængden af værktøjer er efterhånden temmelig omfattende og det er nemt at overse værdien af de enkelte i mængden af de mange.

Kurset Revit NTItools vil være en grundig præsentation af samtlige værktøjer enkeltvis og forslag til hvordan de med fordel kan kombineres for at skabe merværdi for virksomheden, projektet og brugeren, endvidere lægges der op til at kursisterne aktivt lægger op til mulige anvendelser baseret på egne erfaringer og ønsker.

Kursuet Revit NTItools vil være tværfagligt, og derfor vil der kunne blive præsenteret værktøjer, der ikke umiddelbart har værdi for alle fag.

Hovedpunkter:

  • Gennemgang af alle relevante værktøjer, baseret på de repræsenterede fag.
  • Almen brug af værktøjerne vil blive præsenteret.
  • Den mere krævende opsætning af de forskellige værktøjer vil blive berørt.
  • Opgaver, generelle såvel som fagspecifikke, til de enkelte værktøjer.
  • Kombination af flere værktøjer til optimering af det generelle Revit – workflow
  • Sammenhæng

Målsætning:
Du vil efter endt kursus være klædt på til med succes at kunne anvende værktøjerne i NTItools, for på den måde at kunne optimere brugen af Revit i hverdagen.

Forudsætninger:
Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til brugerfladen og arbejdsmetode i Revit svarende til et grundkursus eller nogle måneders brug af programmet.

Varighed

1 dag.

Undervisningsadresse

NTI CAD A/S - Værløse, Ringsted, Vejle, Århus, Aalborg

Send til en kollega

0.187