23948sdkhjf

Kurser fra QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

IFS Food Netværksgruppe Jylland

Startdato: Løbende optagelse

Nyhed hos QMS-Consult Som noget nyt opretter vi nu netværksgrupper indenfor de kendte fødevaresikkerhedsstandarder BRC Food, BRC Packaging, IFS Food o ...

Food Fraud / Food Defense

Startdato: 25. oktober 2022

Få grundlæggende kendskab til begreber som fødevaresvindel – Food Fraud, sårbarhedsanalyse (VACCP), trusselsanalyse (TACCP) samt de tiltag der kan vir ...

PRP-programmer (GMP) for emballageproducenter

Startdato: Løbende optagelse

Få overblik over kravene i TS 22002-4, der kræves som supplement til ISO 22000-kravene for FSSC-certificerede emballagevirksomheder Beskrivelse: Krav ...

Fortolkning IFS Food version 7

Startdato: 31. maj 2022

Forstå principper og indhold i IFS Food standarden, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP system, der efterlever standarden B ...

Intern audit basisuddannelse for alle typer virksomheder

Startdato: 13. september 2022

Kursus i planlægning, gennemførelse og rapportering af interne audits i din egen virksomhed og hos jeres leverandører. Der arbejdes med forskellige ty ...

Intern audit fødevare- og foderindustri efter ISO 22000, BRC, IFS og GMP+

Startdato: 27. september 2022

Auditkurset gør dig i stand til at planlægge, gennemføre og rapportere interne audits i din egen virksomhed samt hos jeres leverandører. Du bliver i s ...

PRP-programmer (GMP) for fødevareproduktion

Startdato: 6. september 2022

Krav og principper i ISO/TS 22002 standarden (tidligere PAS 220:2008) gennemgås, således at det tydeligt fremgår på hvilke områder, standardens krav k ...

Fortolkning af ISO 22000

Startdato: 1. september 2022

ISO 22000 standarden gennemgås og tolkes med hensyn til de krav, der stilles til HACCP systemet. Virksomhedscases diskuteres, og kurset lægger op til ...

Fortolkning af BRC Global Standard for Food Safety

Startdato: 15. november 2022

Kurset omfatter en gennemgang af BRC Food Kurset giver dig en indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitets- og HACCP-system. Dette gør ...

Hvad er HACCP?

Startdato: 25. august 2022

De grundlæggende HACCP principper bliver gennemgået, herunder baggrunden for HACCP, flowdiagram, risikoanalyse og HACCP plan. Der gennemføres øvelser, ...

Fortolkning BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials – version 5

Startdato: Løbende optagelse

Du bliver i stand til at forstå principperne og indholdet i BRC Packaging, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP-system, der ...

Virksomhedstilpasset kvalitetskursus for medarbejdere

Startdato: Løbende optagelse

Grundlæggende kursus i kvalitet for medarbejdere i industrivirksomheder. Kurset har til formål at tilføre medarbejderne viden og forståelse for kvalit ...

Virksomhedstilpasset hygiejnekursus for håndværkere

Startdato: Løbende optagelse

Kursus i grundlæggende fødevarehygiejne specielt rettet mod elektrikere, smede og andet værkstedspersonale, der udfører arbejde i fødevarevirksomheder ...

Virksomhedstilpasset hygiejnekursus for industriansatte

Startdato: Løbende optagelse

Grundlæggende kursus i hygiejne for medarbejdere i industrivirksomheder, der producerer fødevarer. Kurset tilpasses efter den aktuelle virksomheds beh ...

Virksomhedstilpasset kursus i intern audit, f.eks. iht. ISO 9001, 14000, BRC, IFS eller 22000

Startdato: Løbende optagelse

QMS-Consult har specialiseret sig i kurser i intern audit, som tids- og indholdsmæssigt tilpasses til virksomhedens aktuelle behov. QMS-Consult planlæ ...

Virksomhedstilpasset HACCP-kursus, f.eks. iht. ISO 22000, BRC eller IFS

Startdato: Løbende optagelse

QMS-Consult har specialiseret sig i HACCP-kurser, som tids- og indholdsmæssigt tilpasses virksomhedens produkter og aktuelle behov. Kurset planlægges ...

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Adresse
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company
Agro Food Park 13
8200 Aarhus

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 75530050

CVR nummer: DK41311231

P nummer: 1025760995

Kontaktpersoner

Grete M. Madsen
Direkte telefon: +45 75530050
Henning Nyekjær
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 75530050
Lone Meng
Stilling: Kursusadminstrator/bogholder
Pia Ipsen
Stilling: Seniorkonsulent
Direkte telefon: +45 20131754

Send til en kollega

0.109