23948sdkhjf

Godt fra start i det offentlige og ejendomsdrift

Tilbydes
Udløber
29. september 2022

Hos Carl Ras får du rådgivning af et team af kunderådgivere dedikeret til det ene formål at assistere og sparre med kommuner, regioner, staten, boligforeninger og andre offentlige institutioner.

Vi har i en lang årrække været leverandør til offentlige kunder, og vi hjælper med alt fra sparring inden udformningen af et eventuelt udbud, til valg af de korrekte værktøjer til de konkrete opgaver.

Carl Ras er en dansk familiedrevet virksomhed, som siden 1932 har leveret værktøj, beslag, værnemidler og arbejdstøj til håndværkere samt andre, der lever af at have hænderne skruet rigtigt på.

Ingen bøvl og færre skjulte omkostninger
Vi ved, hvad det indebærer og koster, hvis arbejdet ligger stille, fordi man ikke har de rigtige varer, eller varen er forsinket. Ligeledes hvis der er fejl i fakturaer, bøvlet returneringspolitik, og hvad det koster i administrative omkostninger.

I næsten 90 år har vi arbejdet på at optimere vores forretning, for i sidste ende at minimere bøvl og irritation for vores offentlige kunder – og med et af Danmarks bedste team af kunderådgivere ved vi rigtig meget om, hvordan man sikrer offentlige kunder den bedste OG billigste løsning.  
Udbyder
Carl Ras A/S

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Danmark

Carl Ras Kundeservice
Telefon: +45 44845511

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.126