23948sdkhjf

Metaldetektor til industri vasketøj indlevering!

Tilbydes
Udløber
31. december 2023

EGE`s metaldetektorsystem har stor rækkevide og kan med fordel benyttes i en igang værende produktion, til at lokalisere såvel små som store uønskede metal dele, værktøj mm. i eksempelvis en indleverings pult til arbejds vasketøj i offshore branchen. Formålet med metaldetektoren er primært at opdage uønskede metaldele rettidig, og derved undgå unødvendige driftsstop, ødelæggelse af roterende og vaskende redskaber, i en tøj vaske maskinen. Altsammen med focus på minimering af omkostninger ,og dermed  medvirke til en korrekt og problemløs produktions/vaske afvikling. Systemet er enkelt opbygget, og består af en løs detektor spole, der typisk monteres tæt på tøj indleverings indkast/lemmen, og dermed kommer tæt på de forbi kommende beklædning stykker mm.  De fundne metal genstande i tøjet kan være mange slags, og spænder fra søm, skruer, beslag,  håndværktøj, mm. Den fysiske monteringen af spolen er enkel og let gjort, og kan typisk være ved siden af det aktuelle bevægende emne, som ønskes overvåget for metal genstande, og vil typisk være lodret under indleverings lemmen. En tilhørende overvågnings elektronik enhed forbindes med spolen, hvor placeringen af denne er ukritisk, og derfor kan monteres frit efter brugerens ønske. Følsomheden overfor metaldelene er betinget af hvilken type elektronik enhed der vælges, samt den bruger justering, der kan tilpasses detekteringen fra hhv. små til større uønskede og kraftig ødelæggende metal genstande.

Typiske andre metal detektor indsats områder er:

*Teglværker, hvor afbrækkede skovle metaltænder fra ler gravemaskiner, samt andre udefra kommende                         metaldele, der kan ødelægge eller beskadige efterfølgende ler sønderdelings værktøj.
*Sand og grusgrave, hvor metaldele i sorterings processen af sand og grus produkter er uønsket.
*Gibs recycling, hvor søm,skruer og beslag skal sorteres fra, inden gibsen genanvendes eller sendes på deponi.
*Brændbart træ, hvor søm,skruer og beslag skal sorteres fra, inden træet findeles til træflis, for efterfølgende bla. at blive anvendt til afbrænding på kraftvarme værker.
*Fiskeri sortering, hvor havbund metalaffald og muslinger separeres, efter optagning med net.
*Papir recycling, hvor affalds papir af forskellig art findeles til små papirflis, med det formål at blive afbrændt på kraftvarme værk. Findelings processen bliver desværre hurtig nedslidt eller kan gå i stykker ved en kontakt med en uønsket metaldel, hvorfor en detektering af metal er yderst vigtig.

*Vasketøj ”modtager” pult, hvor det beskidte offshore arbejdstøj i indleverings procesen tjekkes for uønskede og glemte metal genstande i lommerne, med det formål at beskytte de benyttede industri vaskemaskiner mod overlast, beskadigelse og sidst men ikke mindst mod driftsstop.

 Formålet med et metaldetektor anlæg, er som navnet siger, at finde uønskede metaldele. Fundet af metal kan i værste tilfælde være årsag til en omkostning tung besparelse, hvor levetiden på de efterfølgende skærende, vaskende, findelende bevægende værktøjer forlænges væsentligt.  Ligeledes undgås unødvendige driftsstop og produktion optimeres.

EGE-Elektronik ApS
Lars Iversen
Mob: 20230071
E-mail: Lars.Iversen@Ege-Elektronik.com
www.ege-elektronik.dk
EGE-Elektronik ApS | Forstallé 79 | DK 6200 Aabenraa | Tel.: +45 70207271| Fax: +45 7020727

Klik også på nedenstående links for at få mere informationer vedr. metal detektor indsats:

*Metaldetektor til teglværker
*Metaldetektor til sand og grusgrave
*Metaldetektor til gibs plade recycling
*Metaldetektor til brændbart træflis.
*Metaldetektor til fiskeri sortering
*Metaldetektor til papir recycling
*Metaldetektor til industri vasketøj

Klik her for EGE-Elektronik Linkedin  profil!!

Søgeord: Metaldetektor, Metal detektor, Metalfinder, Metal finder.
Udbyder
Ege-Elektronik Specialsensorer ApS

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Danmark

Lars Iversen
Telefon: +45 20230071


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203