23948sdkhjf

Rådgivning om ERP

Tilbydes
Udløber
6. juli 2022

Vi hjælper dig med at finde det bedste ERP til din produktionsvirksomhed. Nogle vil rådgive dig ud fra, at de gerne vil sælge en bestemt ERP-løsning. Måske har de selv udviklet den eller får en bid af kagen, når de sælger lige præcis den. Derfor kan du risikere, at de vælger den ERP-løsning, de tjener bedst på – og ikke den, der passer bedst til din virksomhed.

Uanset om du skal vælge dit første ERP eller står over for en udskiftning, hjælper vi dig med afsæt i din virksomheds behov. Den dyreste løsning er den, hvor du ender med det helt forkerte system, som passer dårligt til din virksomheds behov og er dyrt at vedligeholde. Det er sådan et resultat, vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at undgå.

Vi indleder hvert ERP-forløb med en afklarende dialog, kortlægning og analyse. De input bruge vi til at udforme en detaljeret kravspecifikation, så vi ved, hvad et ERP skal kunne leve op til.

Vi står også gerne for at indhente tilbud på de ERP-løsninger, der kan leve op til jeres endelige kravspecifikation, så din virksomhed kan nøjes med at tage stilling til en samlet oversigt. Vi hjælper også med at gennemgå oversigten, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan de forskellige tilbud er sat sammen.

Du kan også bruge os som din sparringspartner, når du skal møde leverandører, se systemerne demonstreret eller bare have svar på dine spørgsmål. Vi er der også til at rådgive dig, når du er klar til implementering og videre udnyttelse af systemet i din virksomhed.

Læs mere om vores tilgang til rådgivning om ERP og vores nonprofit forening for produktionsvirksomheder.
Udbyder
Dansk Produktions Univers

Dansk Produktions Univers
Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark

Kim Jespersen
Telefon: +45 93954999


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.162