23948sdkhjf

Le Pie

Tilbydes
Udløber
5. juli 2029

House of Foods Sarl og dets dedikerede team har produceret og solgt lækre tærter under varemærket LePie siden 2014

For House of Foods Sarl handler det om at analysere den komplette fødekæde og identificere bæredygtige forretningsmuligheder. Dette kan variere fra lokale fødevarer til alternativt protein samt indkøb og emballering.

Vores filosofi
Idéer er værdiløse, hvis udførelsen ikke udføres ordentligt og i udførelsen ligger vigtigheden af ​​teamwork!
Hver dag fokuserer vi på at producere, levere og servere de bedst mulige tærter, hvad enten det er til vores grossister eller direkte til vores kunder. Vi er ikke perfekte, men vi tror stærkt på virksomhedens motto og værdier!

* Kvalitet i alt, hvad vi gør
* Ansvar på den måde, vi gør det
* Ærlighed overfor hvem vi gør det for (vores kunder)
 
BESKRIVELSE AF KONCEPT
 
Produkterne
Tærterne er perfekte, da der er en smag for alle. LePie er fantastisk, også til barer og små restauranter, der ikke har køkken, da de er lette og hurtige at varme op og servere med salater eller andre gode side-dishes.

LePie handler primært om at bruge lokale ingredienser til at producere lækre mad tærter, men også potentielt søde tærter, der kan sælges i detailbutikker, i restauranter og ved arrangementer. LePie foreslår klassiske opskrifter som Chicken n ’estragon, Beef n’ Pinot noir eller endda Beef n ’Guinness. Men LePie handler også om at konstruere lokale opskrifter og tilpasse dem til LePie-formatet.
 
Som franchisetager har du mulighed for at tilføje en helt ny produktlinje til din eksisterende forretning uden at skulle bekymre dig om at oprette opskrifter, produktionsproces, emballering og design. Med vores nøglefærdige løsning og lokal markedsføringsstøtte vil du være i stand til at præsentere LePie for dine eksisterende kunder inden for meget kort tid. Til at begynde med vil vi støtte dig gennem hele produktionsopsætningen, der inkluderer installation af maskiner, faktisk produktion, emballering og opbevaring. Når vi er klar, vil vi støtte dig med det nødvendige markedsføringsmateriale til at præsentere for dine detailkunder og oprette smagsprøver i butikkerne, hvis det er nødvendigt. LePie er også et perfekt produkt til onlinebestilling, og hvis du vælger at gå den vej, forsyner vi dig med al den nødvendige information og alt det nødvendige materiale til at tilføje LePie til din eksisterende onlinebutik eller nye, alt efter tilfældet.
Din succes er vores succes, så vi forpligter os til at have et lokalt marketingfirma, der arbejder sammen med dig, og sikrer, at LePie får alle de chancer, det fortjener.
Udbyder
FranchiseHub ApS

FranchiseHub ApS
Lyshøjen 8, K5
8520 Lystrup
Danmark

Tom Skovbon
Telefon: +45 20219900


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156